Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy még mindig érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
Több mint egy ève külön vagyunk az exemmel mert valami nem működött.azóta volt egy 9hónapos kapcsolatom aminek agusztusban lett vège.az exem megtudta ès írt is hogy hallotta mivan stb..nem is foglalkoztam nagyon vele de decemberben elkezdtünk összejárogatni..minden egyes találkozásnál felhánytorgatja a multat ès legutóbb gúnyosan hozzám vágta ő tökèletesen èrzi magát így hogy nincs senkije stb..viszont tudom nem ismernè be ès tagadja hogy èrez irántam de èn több embertől is hallottam hogy nincs túl rajtam.. Fèl elmondani ha esetleg többet èrez mert nem tudja èn èrzek-e iránta?2015. febr. 15. 21:09
1/8 anonim válasza:
Szerintem baromság az utolsó mondatod, nyilván ha az exed, akkor érzel iránta valamit, a szerelmet nem lehet elfelejteni. Hát, próbáld megtudni, szemezz vele ilyenek, mint amikor összejöttetek. Lehet csak az agyadat húzza.
2/8 A kérdező kommentje:
Mièrt lenne baromság?nem minden exe iránt èrez az ember..a szemezèsen túl vagyunk...összejárogatunk..szexelni..lehet èn nem írtam egyèrtelműen bocsi..csak furcsa a viselkedèse..èn rákèrdeztem èrez e valamit ès azt mondta nem..azt viszint mondta hogy rosszul esett neki mikor utána összejöttem egy másik sráccal..heti egyszer találkozunk.de sokszor olyan csendes csak nèz rám ès látom hogy van valami amit nem mond el de ha rákèrdezek azt mondja nincs semmi baja...pedig tudom hogy van
2015. febr. 15. 21:21
3/8 anonim válasza:
most akkor két helyről kapod a napi fehérje adagodat, jól értem?
4/8 A kérdező kommentje:
Milyen 2 helyről? Az exemtől kapom csak akivel több mint egy ève szakitottunk.aki utána jött azzal nem vagyunk már együtt..
2015. febr. 15. 21:43
5/8 anonim válasza:
akkor jó, már azt hittem, h rossz kislány vagy.
akkor csak annyi a kérdésem, h jobb lenne, ha elmondaná neked, h érez vmit?
6/8 A kérdező kommentje:
Igen
2015. febr. 16. 08:49
7/8 anonim válasza:
De miért lenne jobb, te is többet érzel esetleg iránta?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen...de ez nem ilyen egyszerű..valami nem működött anno..de az èrzèseknek nem lehet parancsolni..
2015. febr. 16. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!