Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hogy érez valamit irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macskox77 kérdése:

Lehet hogy érez valamit irántam?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, igaz 600km-re tőlem, de mindennap beszélünk valamilyen formában..Nagyon megkedveltem őt, már hiányzik is ha nem ír, vagy nem hív..neki ott sajna van egy csaj, akit nem szeret állítása szerint, nem élnek együtt sem, hétvégente taliznak csak..Mindenben segít engem, támogat, egyebek..elképzelhető hogy esetleg "bejövök" neki?
2015. jan. 27. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:

"neki ott sajna van egy csaj, akit nem szeret állítása szerint, nem élnek együtt sem, hétvégente taliznak csak"

Ha nem vennéd észre ilyenből akarna még egyet

2015. jan. 27. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem ilyen távban gondolkozna...sztem....
2015. jan. 27. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen érez valamit.... kangörcsöt. Tuti, hogy bejössz ... meg is akar húzni rendesen!

600km? Egy 60km-es "távkapcsolat" sem működik. Neki jó, mert magába bolondít. Mivel elég kicsi a valószínűsége egy találkozónak, ha esetleg találkoztok nyugodtan kezdeményezhet. Egyrészt abban a reményben, hogy a következő találkozó (időbeli) távolsága miatt nyitottabb leszel és egy-két patront megérsz, másrészt, mert ha a helyzet kínosra sikeredeik nekem lesz számára kínos következménye. .... még ha meg is erőszakol sem, mert ilyen esetek nagy részében nem mer a lány feljelentést tenni (1.: a nemi erőszak tényét szégyelli, 2.: szégyellné, hogy ilyen "pofonba" belefutott 3.: a hosszú levelezés miatt kialakult érzelmek miatt inkább féltené a megerőszakolót a következményektől)

Ha valakinek van valakije, akkor teljesen mellékes, hogy azt a kapcsolatot milyennek állítja be előtted. Szerinted mennyi a valószínűsége, hogy egy ilyen bevallja, hogy a kapcsolata normális, csak néha félre dug. Ha valakit nem szeretek azzal nem vagyok együtt. Azt meg sem említem egy harmadik félnek. Csak, ha azt szeretném, elhigyje, hogy a bizalmamba fogadtam és most húúú de nagy közös titkunk van.

Be vagy palizva Cicusom!

2015. jan. 27. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet meg akar baszni
2015. jan. 27. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Azért beszélünk mindennap, segít mindenhogyan meg egyebek...

azért nem egy olyan elveszett fazon, h csak velem tudna ba@ni...ahogy utolsó írtad..

Ezért gondolkozom a dolgokon...

2015. jan. 27. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!