Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg mire véljem?

Figyelt kérdés
A barátomnál voltam, és a mosdónál ki volt téve egy női intim mosakodó, aminek a fele hiányzott. Pár napja még nem volt ott. Hát rákérdeztem, hogy az ugyan minek neki? Azt mondta, azzal mossa magát alul... És az anyjától kapta. Nem tudom, mit gondoljak. A múltkor a kukában volt egy csomó használt betét (nem az enyém, én nem használok betétet), véletlenül vettem észre amikor beledobtam vmit. Azt is megkérdeztem, nem tudta hogyan kerültek oda. Egyedül lakik. Mire gondolnátok? Paranoiás vagyok?

2015. febr. 15. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sza-kí-tás !

Ha nem,akkor meg bosszankodj tovább.

2015. febr. 15. 20:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nevetséges. :D Mi az, hogy nem tudta, hogy került oda? :D Én a helyedben nem hinnék neki, pláne, ha ilyeneket találtál, hogy más csajokkal dumál hajnali 4kor...
2015. febr. 15. 21:34
 13/18 A kérdező kommentje:

Na nem bírtam ki, megmondtam hogy láttam a híváslistát...

Szerinte ez visszataszító és beteges dolog.

2015. febr. 15. 21:50
 14/18 anonim válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Basszus, ennyi mindent bevenni. Ha továbbra is ott akarsz lenni, akkor legyél okosabb, lepd meg váratlanul, tegyél ki közös képeket, de a legfőbb lepd meg váratlanul többször is, aztán ha lebukik akkor hellókaa. De ha mind igaz, akkor nyomatékosan beszélgess el vele! Mond meg neki amit gondolsz baj nem lehet, ha meg megcsal akkor nem hozzád való...
2015. febr. 16. 12:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Azt mondja nem csal meg. De akkor miért nem vallja be, ha volt nála valaki.
2015. febr. 16. 12:27
 16/18 anonim válasza:
100%
De hány évesek vagytok? Mondom lepd meg. Mittomén azt mondod neki ma nem mész át hozzá, mert fáj ez, el kell menned le is pihensz. És akkor gondolsz egyet, megleped, ne rögtön egy 2 óra múlva, meg jöttem kicsim! Ennyi..
2015. febr. 16. 13:50
 17/18 A kérdező kommentje:
Inkább nem írom le mennyi idősek vagyunk, mert elég szégyen, hogy ilyen ''öregen'' ilyen gyerekes problémákkal kell foglalkoznom. De tegnap este kiadtam magamból minden ezzel kapcsolatos feszültséget, megmondtam mi nem tetszik és miről mit gondolok. Jól össze is vesztünk. Kezdem azt hinni, hogy alkalmatlan vagyok normális kapcsolatra.
2015. febr. 16. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolnátok? Paranoiás vagyok?

Én nem vagyok egy bizalmatlan típus, de szerintem te nem paranoiás vagy, hanem naiv, ha hiszel neki.

2015. júl. 31. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!