Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért érdemes egy nővel együtt lakni, élni?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert eddig még nem találtam egy nyomós okot sem rá.2015. febr. 15. 19:50
11/14 A kérdező kommentje:
Én konfliktuskerülő vagyok, a párom pedig zsörtölődő, kioktató típus. Én szeretem laza, felszabadult hangulatban tölteni a mindennapjaim, és bárhogy igyekszem, terelem a dolgot, mindig úgy alakul hogy kialakul feszkó. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehetünk egy kicsit vidámak, minek jó az a sok hiszti.
2015. febr. 15. 20:21
12/14 anonim válasza:
Talán pont az a baj, hogy konfliktus kerülő vagy. Így rászokott a párod, hogy mindent szóvá tehet. Plusz, ha folyton kikerülöd a vitákat, akkor másikban csak gyűlik és gyűlik, aztán egyszerre fog kitörni belőle.
Valakivel együtt élni nem csak a szex és a házi munka (meg az anyagiak felezése) miatt szoktunk. Ott van még a beszélgetés, közös érdeklődések, hobbyk. És a legfontosabb: Boldoggá tesz minket a másik jelenléte. Önmagunk lehetünk mellette.
Te még nem állsz készen komoly kapcsolatra.
13/14 A kérdező kommentje:
Én pedig készen állok, de nem egy vitáktól, veszekedésektől tarkított kapcsolatra, hanem egy könnyed, laza, poénos, becézgető, cirogató kapcsolatra. Biztos vagyok benne, hogy van ilyesmire is igény, nem csak a mindenen vitázó, feszültségekkel teli kapcsolatokra vágynak a nők. Még ha többségük természetüktől fogva hajlamos is a hisztire, kiborulásra.
2015. febr. 15. 21:39
14/14 anonim válasza:
Akkor rossz csajt választottál.
#12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!