Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti összejönnétek a kolleganőtökkel?
Figyelt kérdés
Aki közvetlen kollega egy irodába vagytok, nem egy nagy cég totál másik osztályán dolgozik.2015. febr. 15. 19:42
2/10 anonim válasza:
ha szimpatikus és szép, akkor hogyne
3/10 A kérdező kommentje:
És a csak szex miért elfogadottabb neked? Abból több kellemetlenség lehet sztem..
2015. febr. 15. 19:44
4/10 anonim válasza:
nem, semmilyen szinten akár milyen jól is néz ki
5/10 anonim válasza:
Szex,ergó leszarom,hogy mit érez
Kapcsolat ? Folyton együtt vagytok,mindenről tud,nem tudod magad semmi alól kihúzni,ha meg szétmentek para..
6/10 anonim válasza:
Kapcsolat kizárt mert akaratlanul is belefolyna a munkába is, ezt nem lehet kiküszöbölni. A szex az jöhet.
7/10 anonim válasza:
Simán, ha meg csak szex akkor még jobb
8/10 anonim válasza:
Legszívesebben csak ismeretlenekkel ismerkedem, de kivételek mindig lehetnek.
9/10 anonim válasza:
Én semmi esetre sem! Vagy ha így végződne egy közvetlen munkatárssal, akkor 100%, hogy előbb-utóbb munkahelyet váltanék.
27 F
10/10 anonim válasza:
Igen, de ahogy az előttem író írja, munkahelyet váltanék vagy váltanánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!