Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan nővel akinek nagyon sok nemi partnere volt?
a nagyon sok elég relatív. 4-5 belefér...de tizenakárhány vagy afölötti partner számnál hozzá sem érnék. kitudja milyen farkak mászkáltak benne.
ugyanez érvényes szerintem a sok partneres férfiakra is.
2010. febr. 11. 19:11
hát nemtudom a mai világba már mindenféle nemibetegséget ellehet kapni az ilyenektől
2010. febr. 11. 19:12
több százról nem is beszélve!
2010. febr. 11. 19:13
A kijelentést cáfolnám, nem jelent semmit. Valaki 10 évig van együtt valakivel és több pózt kipróbál többet gyakorol stb.Valaki meg 10 pasival van csak 1-2 alkalommal, szóval nem reális a kijelentés.Voltam már olyannak akinek sok partnere volt és mégis rossz volt vele az ágyban.AMúgy én a természete alapján döntök és nem az alapján, hogy mennyi szexuális kapcsolata volt.
2010. febr. 11. 19:13
5/10 A kérdező kommentje:
Elsőnek: anyám már tiz éve meghalt, légy szíves hagyd békén.
Járnál olyan férfival, akinek sok nemi partnere volt?
Nem!
(max. 3-5 partnere lehet!!!!)
Amúgy meg mintha nem tudnátok, hogy ha egy nő bevall 8-at, az lehet igaz is, de lehet hogy 24 volt.
Ugyanis ebben a hímsoviniszta világban a nőknek le kell tagadni a partnereket, a pasiknak jó a hazugság.
És sok nő ezt is teszi, és jééé, jó a kapcsolat...
Amúgy a pasiknál ciki ha a 2-3 partnerüket "felszorozzák" 12-re (hogy menőbbnek látszódjon), mert akkor a nőnek csak laza kapcsolatra kell, vagy semmennyire sem, mert nem megbízhatónak látják.
Ha férjet választ a nő, a férfi -erkölcs győz!
2010. febr. 11. 19:33
Egy próbát megérne, hátha tud valami újat mutatni. Persze, nem ettől függ, mint ahogy az előttem szólók is mondták, de én úgy vagyok vele, hogy miért is ne?:D
19/f
2010. febr. 11. 19:57
8/10 A kérdező kommentje:
Én már próbáltam egy "tapasztaltat" és állíthatom, hogy egy életre szóló élmény.
Az én exem férfi létére hazudott erről a számról,de utólag megértem.nekem akkor 14 nőt mondott,41 éves korában.Később fél éves együttlétünk után kiderült hogy ennél jóval több lányt/nőt kaparintott meg mint trófea majd dobta el.természetesen akkor elgondolkoztam hogy ugyan milyen nők is lehettek köztük?Nem mondom azt hogy nekem nem volt sok.a 4-5 öt túlléptem,mert van az 7 is,de nem tartom soknak 35 éves koromhoz képest.sztem nem sok,és még valószínűleg több is lesz,keresem az igazit egy válás,és egy casanova pasi után:)
2010. febr. 11. 20:04
10/10 anonim válasza:
Nem, de ajánlanám a Perskindol krémet, azzal kenjétek be. Gyógyszertárban lehet kapni recept nélkül. (Eredetileg hátfájásra való, úgyhogy nem fognak furán nézni rád a gyógyszerészek.)
2010. febr. 11. 20:28
Kapcsolódó kérdések: