Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek egy fiunak sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy fiunak sem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még soha nem volt barátom.Nem értem!A báttyám barátai szerint "jó nő" vagyok (mondjuk szerintem ez túlzás mert az alakom korán sem tökéletes de ezt sem gondolnám vállalhatatlannak).Mégis akkor mi a baj velem??
2015. febr. 15. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy kép eldöntené kérdező:) 16f
2015. febr. 15. 15:14
 12/16 A kérdező kommentje:
2015. febr. 15. 15:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát te egészen szép lány vagy!:D A külsőddel aztán semmi gond. És nem is kell tökéletes alak. Minek?:) Ha valaki szeret, akkor neki úgy vagy tökéletes, ahogy vagy:)
2015. febr. 15. 15:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Hozzám túl fiatal vagy, a lányom lehetnél. Egyébként is nős vagyok. :) 35F
2015. febr. 15. 16:03
 15/16 anonim ***** válasza:
39%

1) Mert úgy kezeled magad mint egy targyat. "Miert nem kellek"

2) Kicsit szürkenek es ducinak tűnsz.

3) Eert behisztizel es lepontozol.

2015. febr. 15. 17:17
 16/16 A kérdező kommentje:

1.Nem szeretném és nem is kezelem magam tárgyként.Ezek szerint rosszul fogalmaztam bocsánat.:)

2.Szürke.Elfogadom.Bár csak egy képet láttál rólam ami nem feltétlenül jellemzi a stílusom sokkal inkább az aznapi hangulatomat.Duci.Ez sajnos igaz de próbálkozom azzal hogy tegyek ellene.Ha ez elég indok a kérdésemre akkor rendben.

3.Nem vagyok az a típus:)

Nem tettem volna fel ezt a kérdést ha nem számoltam volna negatív és pozitív válaszokkal egyaránt. Bár meglepődtem hogy a pozitív válaszok nagyobb arányban szerepelnek a kérdésem alatt.(Amit mindenkinek nagyon köszönök)

Köszönöm hogy őszintén elmondtad a véleményedet.:)

2015. febr. 15. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!