Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom inkább vett egy drága telefont, ahelyett hogy végre rám költené a pénzét, a kapcsolatunkra. Mit gondoltok erről?
Tedd lapátra,én biztos nem játszadoznék.Aztán majd menjen randira a hiteleivel meg a megvásárolt sz***aival...
kicsit ideges leszek ilyenkor,nem sül le a bőr a képéről...
Te komolyan nem vetted észre, hogy csak azt élvezi, hogy költesz rá? Én már otthagytam volna. Keressen mást, aki fizet neki minden szart.
Ezzel a lépéssel bizonyította, hogy csak a pénz miatt van veled. Ráadásul ne mondja már, hogy sosem volt párszáz forintja mondjuk egy csokira vagy valami.
Soha nem értettem, hogy egy nő miért az ilyen kihasználó embereket részesíti előnyben.
Az addig oké, hogy kedveled meg minden, de akkor is láss az orrodnál tovább.
Én soha nem csinálnék ilyet az biztos.
Ha mégis kialakulna egy ilyen helyzet akkor minden felesleges pénzemet arra költenék, hogy valahogyan viszonozzam a kedvességedet. :)
Értem én, hogy a mobil is egy státuszszimbólum lett, de vannak olcsóbbak is.
Mivel magyarázta ezt a lépését, hogy ilyen drága mobilt vett.
Egyébként ismertem olyan párt akiknél pont ez volt a helyzet, hogy a csaj fizetett mindent.
Ha valaha szakítotok akkor keress meg, bennem nem csalódnál. :)
Szerintem önző.
Nagyon kényelmes ez a helyzet így neki,hogy te állsz mindent.
Én lány vagyok,suli mellett dolgozok,amennyit tudok,de így is kevés pénzem van,nagyjábol a barátom áll mindent.
De én vissza szoktam hívni, amikor tehetem,nagyobb összegű programokat(wellness) közösen állunk.
Lehet maradi vagyok,de a férfinek kéne téged többet meghívnia,de minimum felesbe mindent,nem hogy mindig te fizetsz,ő meg csak magára gondol,ha pénze van.
Későbbiekben meg te lennél a család fenntartója?
Ő meg otthon élvezné a luxus cikkeket amiket vesz magának? Na ne.
SzeRintem keress kevesbe önző embert.
Sokszor kell még elmondanom ezen az oldalon,de amíg ilyen bunkókkal és hülyékkel jöttök össze,és csak a kinézet számít Nők,addig ne csodálkozzatok ezeken a dolgokon...
Értelmes és normális férfi soha nem csinálna ilyet még közelbe sem,de nektek úgysem az kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!