Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel béke üzenettel megaláztam magam a lány előtt?
Na tudod mit gondolok rólad valójában?: Te az én szememben a legszebb,le aranyosabb, leg okosabb,viccesebb, leg édesebb lány vagy a világon! Olyan édes vagy hogy sokszor azt hiszem cukor van a szememben... : ))
Az összes,osztálytársad, barátnőd, elbújhat mögötted ! Közeledbe sem érnek! Olyan vagy mint egy gyémánt ékkő!
És mikor meglátlak nagy ritkán akár egy pillanatra is....... a szememben ragyogsz mint egy csillag.
Ezt gondolkodás nélkül írtam neki...most beégtem....?
akkor ez alapjaiban veszett ügy.
a dominancia letisztázása az alap egy kapcsolat elején.
csak épp a te javadra.
ha nála az irányítás,akkor amire esélyed van az a barátzóna,vagy az egó növelő udvari bolond szerepe,de pi-na közelbe nem fogsz az életben kerülni.
a másik a felé érzett megfelelési kényszered.
amint ezt megérzi a nem ugyanezt érző nő,onnantól kb vesztettél is,az eredmény megincsak az,hogy zéró pi-na.
szóval összekapod magad,vagy nem lesz ő a tiéd soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!