Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezzel béke üzenett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel béke üzenettel megaláztam magam a lány előtt?

Figyelt kérdés

Na tudod mit gondolok rólad valójában?: Te az én szememben a legszebb,le aranyosabb, leg okosabb,viccesebb, leg édesebb lány vagy a világon! Olyan édes vagy hogy sokszor azt hiszem cukor van a szememben... : ))

Az összes,osztálytársad, barátnőd, elbújhat mögötted ! Közeledbe sem érnek! Olyan vagy mint egy gyémánt ékkő!

És mikor meglátlak nagy ritkán akár egy pillanatra is....... a szememben ragyogsz mint egy csillag.

Ezt gondolkodás nélkül írtam neki...most beégtem....?

#fiú #lány #kibékülés #békeszöveg
2015. febr. 14. 23:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Meg gyanusítottam azzal hogy másokkal pasizik a hátam mögött ami 100%-ra kiderült nem igaz....
2015. febr. 14. 23:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Segítség, valaki dobjon egy mentőövet vagy megfulladok a nyáltengerben!
2015. febr. 14. 23:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Előzményektől függ. Van, akitől örömmel vennék ilyesmit.
2015. febr. 14. 23:58
 14/22 anonim ***** válasza:
92%
Ettől az üzenettől még én magam is zavarba jöttem, pedig nem én voltam a címzett. Egy kicsit talán túlzó. Vagyis inkább nagyon. :D
2015. febr. 15. 00:00
 15/22 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg annyira vészes mint gondoltam... Vigyetek le a pusztába és lőjetek le...
2015. febr. 15. 00:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hupákolsz? Eriggy kia pusztába...:D
2015. febr. 15. 00:16
 17/22 anonim ***** válasza:
2015. febr. 15. 00:19
 18/22 A kérdező kommentje:
xDDDDD
2015. febr. 15. 00:19
 19/22 anonim ***** válasza:

nem feltétlen aláztad meg magad,csak ez olyasmi cselekedet volt,mint pókerasztalnál hívás előtt megmutatni mindenkinek,hogy hihi két ászom van.

szóval kiadtad magad túlontúl és felértékelted úgy,hogy nem adott rá okot.

most már pontosan tudja,hogy azt csinál veled amit akar,vagyis győztes pozícióban tud játszani ellened kétely nélkül.

nem lesz könnyű ezek után olyan helyzetbe hoznod magad,hogy ismét te diktálj és ő akarjon megfelelni neked.

nah mindegy,most már megvolt.

annyi a lényeg,hogy ha majd forszírozza,hogy mi volt ez és magyarázkodást akar kicsikarni belőled,hogy mégjobban érezze a fölényét feletted,ebbe már ne menj bele.

ne magyarázkodj,hanem kezdj el beszélni egészen másról.

2015. febr. 15. 00:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Így is alig bírom kézben tartani a szeszélyeit,nem is írtam volna ilyen...nyálas szöveget ha nem őróla lenne szó és nem szeretném annyira amennyire. Mert számomra az nem lehet opció hogy majd másik lány,szóval már itt fölényben volt mert ennek tökéletes tudatában van. Nem akarok ilyen hidegháborút a dominanciáért folytatni vele. Mert úgy is én szívom meg... Most már főleg hogy tudja mit gondolok róla...
2015. febr. 15. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!