Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jellemű nő kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jellemű nő kell a férfinak?

Figyelt kérdés

"A legtöbb pasinak unalmas a kedves,szerető nő.." olvastam ezt egy kommentben.

Ti pasik,meg sokszor hangoztatjátok,hogy a nőknek a "rosszfiúk" kellenek, a normálisak nem.

Na akkor érdekelne,nektek milyen nő kell?

Lehetőleg ne tinik írjanak most.

2015. febr. 14. 16:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha már túl vagyunk a küllemi kölcsönös megfelelésen - értem ezalatt, hogy oda-vissza bejövünk egymásnak és szellemileg is egy húron pendülünk, akkor a legeslegfontosabb tulajdonság:

az ŐSZINTESÉG!!!

Tehát ne taktikázzon, ne játssza el a megközelíthetetlent, ne alakoskodjon, ne úgy viselkedjen, hogy megfelelési kényszert váltson ki valakiből, tehát ne kelljen feszengeni előtte.

A másik meg, hogy akarja ő is a kapcsolatot, ne érezze igazságtalannak a férfi azt, hogy csak neki kell kepeszteni és a nő max nagykegyesen elfogadja a közeledést. Tegyen a nő is a kapcsolatért.

Harmadik: anyagiak. Régen túlhaladott gondolat már, hogy örökké mindent a férfinak kell fizetnie. Szerintem a nő ebben is vállalhat részt vagy legalábbis ajánlja fel, ne várja el, hogy mindent a férfi fizessen.

Rosszalkodás: nem árt, ha valaki bevállalós a szexben, de az a legjobb, ha ebben a két fél egyformán megadja a másiknak, amitől annak jó lesz a szex és ez oda-vissza. Ez szubjektív mindenkinél, a lényeg az egyezés.

Még egy kis részletezés: én férfiként (messze nem vagyok tini már, sőt) szeretem, ha érzem a hölgy részéről is a ragaszkodást, de legyen benne tartás, hogy nem viszi túlzásba. Az álprűd, álhideg, álfrigid tesztelgetős, kóstolgatós taktikázás viszont nálam nem nyerő. A túlzott kritizálás és perfekcionizmus sem.

2015. febr. 20. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!