Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jellemű nő kell a férfinak?
"A legtöbb pasinak unalmas a kedves,szerető nő.." olvastam ezt egy kommentben.
Ti pasik,meg sokszor hangoztatjátok,hogy a nőknek a "rosszfiúk" kellenek, a normálisak nem.
Na akkor érdekelne,nektek milyen nő kell?
Lehetőleg ne tinik írjanak most.
Ha már túl vagyunk a küllemi kölcsönös megfelelésen - értem ezalatt, hogy oda-vissza bejövünk egymásnak és szellemileg is egy húron pendülünk, akkor a legeslegfontosabb tulajdonság:
az ŐSZINTESÉG!!!
Tehát ne taktikázzon, ne játssza el a megközelíthetetlent, ne alakoskodjon, ne úgy viselkedjen, hogy megfelelési kényszert váltson ki valakiből, tehát ne kelljen feszengeni előtte.
A másik meg, hogy akarja ő is a kapcsolatot, ne érezze igazságtalannak a férfi azt, hogy csak neki kell kepeszteni és a nő max nagykegyesen elfogadja a közeledést. Tegyen a nő is a kapcsolatért.
Harmadik: anyagiak. Régen túlhaladott gondolat már, hogy örökké mindent a férfinak kell fizetnie. Szerintem a nő ebben is vállalhat részt vagy legalábbis ajánlja fel, ne várja el, hogy mindent a férfi fizessen.
Rosszalkodás: nem árt, ha valaki bevállalós a szexben, de az a legjobb, ha ebben a két fél egyformán megadja a másiknak, amitől annak jó lesz a szex és ez oda-vissza. Ez szubjektív mindenkinél, a lényeg az egyezés.
Még egy kis részletezés: én férfiként (messze nem vagyok tini már, sőt) szeretem, ha érzem a hölgy részéről is a ragaszkodást, de legyen benne tartás, hogy nem viszi túlzásba. Az álprűd, álhideg, álfrigid tesztelgetős, kóstolgatós taktikázás viszont nálam nem nyerő. A túlzott kritizálás és perfekcionizmus sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!