Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem akarom, idegesít. Azok szeretnek belém, akiket "kihasználok", akikkel csak "játszok". Miért?
Valahogy úgy érzem, és ez mocskosul elszomorít, hogy akiket csak kihasználok, akikkel csak játszok, belémszeretnek. Igazából érzelem nincs, csak vonzalom, és ha így "játszom", megkapom, amit akarok. És itt jön a rémisztő. Belémszeretnek. Ha már igazi, őszinte érzelmeket viszek/vinnék bele, akkor már "undorító vagyok", meg "hülyeségeket írok", "nem értik, mit akarok", és "összezavarom" őket.
A lányok úgy érzem, egyszerűen nem képesek az érzelmeket értelmezni. Komolyan, rémiszt, hogy a "félvállról vevés" és a "kihasználás" izgatja őket, azoktól lesznek szerelmesek. A puszta, őszinte érzelmektől, a kedvességtől, odafigyeléstől már nem. Haverjaim hülyének néznek, hogy mégis mit akarok, örüljek, hogy szinte bárkit megszerezhetek magamnak, de én tisztán akarok játszani, nem mocskosan, érzelmek nélkül. De úgy látom, hogy ez így nem megy. Elcseszett emberi faj, hányinger kerülget.
A te hozzáállásod a probléma, nem az, ahogyan az elszédített lányok viselkednek. Ők ezt úgy veszik, hogy udvarolsz nekik, és tetszik ez a fajta szerelmes színvallás. Nem kell hánynod senkitől, csupán megváltoznod. Őszintén, ezzel a felindulással vajmi keveset SEM fogsz elérni.
[morcsó]
De mit tegyek? Ha "csak" kihasználom őket, akkor csak kihasználom őket, máshogy működik az agyam, nem nézem, nem tartom őket sokra, csak -ez nagyon durva lesz- egy darab húst látok. Ha esetleg később mégsi észreveszek valamit bennük, és már beleviszem az érzelmeket, azokat taszítónak találják. És elhagynak.
Akiben más látok, akit szeretek, arra máshogy nézek, máshogy udvarolok, de ezt meg nem képesek felfogni.
Szerintem nem a hozzáállásodban keresendő a probléma. Ahogy végiggondoltam, amit felvezettél, valamilyen formában még igazat is adok neked. Érteni nem értem, de én is sokszor ezt látom. Bizony, furcsán áll ez az egész. Örülj neki, hogy szinte bárkit akarsz, megkapsz, és mégsem vagy egy üresfejű, pufidzsekis nímand. Előbb-utóbb lesz olyan lány, aki meg fog érteni, akkor is, ha már tovább akarod vinni játéknál.
Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!