Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már nem is foglalkozik velem. Miért?
Ma is, elment egy "barátjához", akire azt mondta, hogy nem is fog találkozni vele soha többet, mert nagyon bunkó volt vele az elmúlt időben, és nagyon megbántotta. Ma mégis vele találkozott, amikor át is jöhetett volna hozzám, ami tudja, hogy milyen sokat jelentene nekem.
Nagyon keveset tudunk találkozni, én sokkal többet igényelnék.
Illetve depressziós is vagyok, és ő ezt nem tudja megérteni. Mindig csak annyit mond, hogy ne legyek szomorú, és hogy ez milyen szar neki, hogy én szomorú vagyok. Nem mintha nekem százszor rosszabb lenne...
Már teljesen el vagyok keseredve, úgy érzem, hogy ezzel most nagyon megbántott.
tudja, hogy nagyon rosszul voltam egész héten, beteg voltam, és a depresszióm miatt egész héten nem tudtam iskolába se menni, mégse jött át (pedig a szülinapom is a héten volt). Úgy érzem, hogy már nem is érdeklem.
Mit csináljak szerintetek? Miért ilyen? :( Már több mint 2 éve együtt vagyunk, de mostanában nagyon elhidegültünk egymástól, úgy érzem :(
Én 19 vagyok, ő 20.
hát lehet hogy én is inkább a vidám barátaimat választanám mint a pióca barátnőmet, foglald el magad valamivel.
Érzelmileg zsarolod, nem érzi magát melletted szabadnak :S
miért kin múlik?
Az, hogy depressziós vagy azt magadban kell helyrehoznod.
Gondolj bele ha valaki nem ismer az mit gondoljon kit választana a vidám derüs kislányt virágocskával a hajában vagy a szomoú búbánatos lányt?
Ez a hülyeség, hogy depi vagyok, öngyi leszek, már nagyon-nagyon-nagyon régen lejárt duma.
Ütnek? Rúgnak? Erőszakoskodnak veled?
Fagyoskodsz?
Nincs mit enned-innod?
Nincs hol aludnod?
Megfosztott a lehetőségtől a társadalom, hogy tanulj, dolgozz, és tisztességesen élj?
Mert ha ezeknek alapján semmi bajod, akkor mit kezdjen veled akárki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!