Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs több olyan pasi, mint Mr. Grey?
Figyelt kérdés
Hová tűnnek így az igazi férfiak?2015. febr. 13. 11:28
12/21 anonim válasza:
Mert Mr. Grey aztán rohadtul igazi...
14/21 anonim válasza:
Azért azt a nagycéget te is elfogadnád utolsó előtti 26 évesen,gondolj bele neki már kész az élete csak élni kell meg szexelnie.
15/21 anonim válasza:
Hm de vannak csak Mo-on kevés sajnos csórók és leginkább elnőiesednek.. vagy nem elég határozottak dominánsak ez a jellemző.Nekem sikerült találni.hajrá ;)
16/21 anonim válasza:
Érdemes megnézni a szavazatokat demográfia szerint lebontva. 18 év alatti nők: 7,5 /10
Férfiak: 2,1 /10 , hahaha
17/21 anonim válasza:
Na ennyit a csillámvámpírokról. Mehetnek a levesbe. Lesz még rosszabb is? Mert akkor inkább a világvége...
18/21 anonim válasza:
komolyan az a férfias mikor elfojtott beteg szexuális vágyai vannak és a nőt csak eszközéül használja a saját maga és vágyai ápolgatásának? már bocsánat de ettől lovagiasabb és odafigyelőbb FÉRFIAK is vannak nem csak külföldön. a Pénz pedig nem feltétlen a boldogság alapja ;)
19/21 anonim válasza:
Szóval attol lesz valaki ferfi ha:
-pszichopata es disszociativ
-a nőt eszköznek tekinti
-milliardos
Gondolom 15 eves lehetsz..
20/21 anonim válasza:
Én kérek elnézést, hogy nekem normális lelkivilágom van.:P
Üdv,
Mr. BDSM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!