Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! En 19/L a baratom 45/F .3 eve vagyunk eggyutt. A szuleim meg mindig nem fogadtak el ezt. Pedig normalis parkapcsolat. Hogyan fogadnak el ezt szerintetek?
Fogalmam sincs hogy lesz a jovo.
Nem szeretnem otthagyni.. szuksegem van ra
Igazuk van, én sem fogadnám el. Vele lehetsz, stb., de én nem akarnám látni, az is biztos.
Ja, és az, hogy kvázi apáddal jársz kicsit SEM normális kapcsolat.
Még az én helyzetemet sem nagyon fogadják el az emberek
(F/30 - L/15) de 3 év és rendesen együtt lehetünk,viszont nálatok nem 15 hanem 25 év van.
Ez már nagyon nagyon sok...
Nekünk is át kell hidalni olyat hogy pár évig óvatosak legyünk a szexel, vigyázni kell nyilvánosságban mit csinálunk, ne legyen konfliktus,mert vannak akik érzékenyek ilyesmire.
Nálatok igaz ilyen nincs, de elhiheted hogy rám 30 évesként nem fognak olyannyira felháborodni mint a 45 éves pasidra. Nem csak azért mert hozzád túl öreg, hanem azért mert még 20 éves sem vagy. Lényegében már egy 15 éves és 19 közt semmi különbség nincs.
Erről szolid meg győződésem van.
Azért sok sikert nektek, a szerelem olyan mint a halál, nem válogat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!