Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert ilyen jo erzes, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen jo erzes, hogy vegre nem vagyok szerelmes abba akibe nem kellett volna?

Figyelt kérdés
2 evig voltam szerelmes egy pasiba a munkahelyemen! Mert mindig kedveskedett velem! Es probalkozott,de kozben elettarsam van! mar 2es fel eve!o annyira nincs oda ertem,es ennekem fontosak az erzelmek,tehat a masik pasinak a lelke teszett nagyon abba szerettem bele,de igy utolag rajottem,hogy nem is az akinek akkor lattam,gondolom a kod miatt nem lattam a hibat!pedig jocskan tele van hibakkal!Es most egy jo 2hete rajottem,hogy hulyeseg mast szeretni,es mar nem is fpoglalkozok vele,es olyan felszabadultnak erzem magam:-) mi a velemenyetek
2010. febr. 11. 11:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Annyira gyenge felfogású nem lehetek, ha jobban átlátom az egészet. Szerintem ha KÉT ÉS FÉL ÉV UTÁN még mindig nem viszonozza a párod a szerlmedet, akkor arra a helyzetre már ráillik, hogy "vegkepp beut a mennyko" (és nem két és fél év után, hanem jóval korábban). Ha egy 20-30 éves házasságról lenne szó, még megérteném a helyzeted, de ez egy két és fél éve tartó tévedés.

Viszont ha neked így sem telik be a pohár (gondolom, nem nehéz bármivel is álltatnod magad, hiszen ha szakítanál, az a hazaköltözéssel járna, ezért inkább maradsz egy rossz kapcsolatban), ráadásul ha ilyen bunkó is vagy, akkor meg is érdemled ezt a kapcsolatot. A sorsod megpróbált megleckéztetni egy betegséggel, de Te semmit sem tanultál belőle.

Őszintén szólva nem sajnállak. Bár sejtem, hogy azért nem pont úgy áll a dolog, ahogy Te előadod...

2010. febr. 11. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt,ha valaki egy másik emberrel flörtöl,és egy másik emberbe szerelmes,miközben van egy komoly kapcsolata,nem betegségnek hívják,hanem valami egészen másnak.Nem szeretem az olyan embereket,akik terelnek,és hazudoznak.Igaza van az előző hozzászólónak.Én sem tudlak sajnálni,sőt,nekem kifejezetten furcsának tűnik mindaz,amit eddig leírtál.Jah,és egyébként egy ideje elvezetek egy háztartást,és megküzdök a gondokkal a párom oldalán,akivel 5 év köt össze,szóval azért egy kis élettapasztalatom csak van azért.Ennek köszönhetően felismerem a krónikus hazudozókat is.
2010. febr. 11. 18:42
 13/14 A kérdező kommentje:
16:21 gondolj amit akarsz,csak mert rossz napod van nem kell itt velem harciaskodnod!Nem erdekel ,mit gondolsz,nincs hova mennem ertsd meg,ugyhogy magamnak kell megoldanom a gondjaimat!Es kerlek ne irj tobbszor,mert nem vagyok kivancsi arra amit irsz!Mar parszor betelt a pohar,es nem vagyok bunko!En sem bunkozok le senkit neked sincs jogod ram bunkozni,amig egyaltalan nem is ismersz,minden ugy van ahogy leirtam,nem szokasom hazudni senkinek!!!!ugyhogy ne merj meghazudtolni!
2010. febr. 11. 19:41
 14/14 A kérdező kommentje:
18:42es te meg elmebajos vagy nem is ismersz,nem tudom mi jogon szolsz be nekem,elegge benezted,mert en mindent megbeszelek a parommal,kis taknyos mit tudsz te rolam!
2010. febr. 11. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!