Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen jo erzes, hogy vegre nem vagyok szerelmes abba akibe nem kellett volna?

Annyira gyenge felfogású nem lehetek, ha jobban átlátom az egészet. Szerintem ha KÉT ÉS FÉL ÉV UTÁN még mindig nem viszonozza a párod a szerlmedet, akkor arra a helyzetre már ráillik, hogy "vegkepp beut a mennyko" (és nem két és fél év után, hanem jóval korábban). Ha egy 20-30 éves házasságról lenne szó, még megérteném a helyzeted, de ez egy két és fél éve tartó tévedés.
Viszont ha neked így sem telik be a pohár (gondolom, nem nehéz bármivel is álltatnod magad, hiszen ha szakítanál, az a hazaköltözéssel járna, ezért inkább maradsz egy rossz kapcsolatban), ráadásul ha ilyen bunkó is vagy, akkor meg is érdemled ezt a kapcsolatot. A sorsod megpróbált megleckéztetni egy betegséggel, de Te semmit sem tanultál belőle.
Őszintén szólva nem sajnállak. Bár sejtem, hogy azért nem pont úgy áll a dolog, ahogy Te előadod...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!