Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jöttél rá hogy szerelmes vagy? Elég volt egyszer látni vagy el kellett egy párszor sétálni az illető felé?
Ezekből igazából azt szeretném megtudni, hogy mennyi az a minimum, ami elég ahhoz h szerelmes legyen az ember fia/lánya. (Összeütközés az utcán, beszélgetés ismeretlenbe. meg persze időben is.)
Köszi
Amiket Te írsz szerintem nagyon kevés egy szerelemhez!
Én az első barátomba úgy érzem 8 hónap után lettem igazán szerelmes,amikor ért egy elég durva bántás és kiállt mellettem!
M
Szia! Háát. Volt olyan, hogy a kedvessége, meg hogy megbízhattam benne, és így sodródtam az árral, és teljesen fülig beleszerettem. De hiba volt, mert ő semmit nem akart tőlem.... :(
Ez után, rá 3 évre, meg hallottam egy fiút, és vicceset mondott, és nekem nagyon tetszett, és így az egész fiú megtetszett... :))) Vicces eset, de magam sem hittem volna, hogy elég ennyi, hogy felfigyeljek rá. Mostanában mindig őt keresem, de még soha nem beszéltem vele. Persze nem vagyok belé szerelmes, talán ha beszélnék vele, és megismerném közelebbről. :)
Elég sok mód van rá, hogy valaki szerelembe essen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!