Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok erről? Okkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok erről? Okkal vagyok féltékeny?

Figyelt kérdés
Barátom 2 évig szerelmes volt egy csajba, de a lány nem viszonozta. Most két hónapa összejöttünk, azt mondta, nagyon szeret. Mégis ha elmegy előtte a csaj végig bámulja. Nagyon idegesít... véleményetek?
2015. febr. 11. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
semmiképp ne cirkuszolj, inkább tegyél meg mindent hogy rád figyeljen!! hogy csak te érdekeld :D
2015. febr. 11. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hűséget fogadott nem vakságot, bár tény, hogy lehet pl én megnézem a jó pasikat, de azokat akikhez bármi közöm volt, vagy csak nagyon nagyon rég szerelmes voltam beléjük azokat is nagyba elkerülöm és rájuk se nézek.

De attól még hogy megnézi nem jelent semmit.

2015. febr. 11. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is féltékeny lennék, sőt még meg is mondanám neki a magamét! :D
2015. febr. 11. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Hagyjad! Ne feltekenykedj, mert nincs mire...
2015. febr. 11. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
nincs okod rá,már veled van ne a múltjával foglalkozz
2015. febr. 13. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!