Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok arról ha a párotok más lányokat jelölne be akiket bulin ismert meg? Jogosan vagyok féltékeny? 18/L
Nekem is vannak olyan férfiismerőseim facebook-on, akikkel együtt jártam vagy csak "kavartam" vagy csak buliban megismertem, de soha nem volt egymáshoz közünk. És ugyanez a párom részéről is megvan. És miért is problémáznék vagy féltékenykednék ezen? Hozzáteszem, hosszú évek óta együtt vagyunk.
A facebook arról szól, ha valakit ismersz, akkor ismered. Nem azért jelölöd be, mert akarsz tőle valamit, hanem mert ismered.
Szóval nem, nem vagy jogosan féltékeny!
Ha a barátod rendszeresen chatel-ne ezekkel a lányokkal, vagy a szexis képeit lájkolná, akkor azt mondom, hogy lehetne gyanakodni, de ha csak bejelöli, mert ismeri őket, akkor tök hülyeség féltékenynek lenni.
Neked nincs olyan ismerősöd facebook-on, akivel együtt jártál vagy volt valami köztetek, vagy egy buli-rendezvény alkalmával megismertél?
Amúgy a bizalmatlanság és alaptalan féltékenykedés igen csak tönkre tudja tenni az adott kapcsolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!