Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy a srácnak tényleg jár már egy kiadós elpüfölés?

Figyelt kérdés

A helyzet az , hogy van a barátnőmnek meg nekem egy közös fiú ismerősünk . Eddig elég jóban voltam vele , de mióta összejöttem a barátnőmmel , a srác nagyon irritáló . Túlságosan nyomul , reggelente mikor a barátnőm megjön a buszvégre , a srác mindig még elöttem szó szerint értve , oda szalad hozzá , és ölelgeti puszilgatja. Ez annyira nem gond , bár fura . A másik hogy mindig oda furakszik hozzánk mikor ölelkeznénk, csókolóznánk , és nem azért mert mondani akar valamit , hanem hogy a barátnőmet leszakítsa rólam , elráncigálja onnan stb Meg ami nagyon kiakaszt... a srác folyamatosan cseszteti hogy : Este fel megy hozzá , meg hogy milyen jó az ágyban ( megjegyzem , a lány szűz ) , meg ilyenek . Ma nem voltam ott , erre kiderült hogy a csávó tett neki egy szexuális megjegyzést , pontosan nem tudom mit , mert senki nem hajlandó elárulni . Ezeket úgy hogy a csávó magasan tesz arra hogy figyelmeztetem mindig hogy álljon le.

Csak szerintem kéne mostmár nagyon megvernem ?

2015. febr. 11. 16:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat , nem számítottam ilyen gyors reagálásokra :)

A barátnőm általában szól neki , de nem igazán érdekli.

Én pedig csak azon vagyok kiakadva hogy a sráccal már beszéltem is , sőt sikeresen betördeltem a száját meg az orrát , de a barátnőm valamiért rám volt kiakadva hogy bántottam :/

Ez még hetekkel ez előtt volt , és azóta is folytatja. Szerintem mostmár nagyon nagyon megverem. Úgy is ma találkozom vele

2015. febr. 13. 07:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Jó , király.... most nem áll velem szóba a barátnőm mert még csak nem is bántottam a csávót , csak közöltem vele hogy meg fogom csapkodni -.-"

Boldog Valentín napot , mondhatná az a kis @@@@ !

2015. febr. 13. 08:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Mert erőszakos vagy, múltkor is joggal haragudott meg rád. Rengeteg kulturált intézési módja van a helyzetnek, ennek ellenére te úgy próbálsz alfahím lenni, hogy verekedsz. Ez kb. az a színvonal, mikor elveszed valakinek a játékát a homokozóból az oviban.

Azonban hiába próbálnád letessékelni a buszról, feljelenteni, akármi. A probléma az, hogy a barátnődnek ez nincs ellenére, ő kedveli a srácot, ő csak miattad löki félre, mert számodra bántó. Most képzeld el azt a szituációt, hogy jön egy barátnőd, 8 éve ismered, jól megvagytok, üdvözöl egy puszival, mire a mellett álló barátnőd belekarmolna az arcába és megtépné a haját. Na, kb. ennyit produkálsz.

2015. febr. 13. 10:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Jó okés , értékelem a válaszod meg minden , de nagyon nem látsz bele ebbe a szituációba , tekintve hogy nem ismered a srácot akiről szó van , és szerintem ilyen körülmények között ( mert nem mindent írtam le ) teis megvernéd . De azért köszi a válaszod :)
2015. febr. 13. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!