Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy a srácnak tényleg jár már egy kiadós elpüfölés?
A helyzet az , hogy van a barátnőmnek meg nekem egy közös fiú ismerősünk . Eddig elég jóban voltam vele , de mióta összejöttem a barátnőmmel , a srác nagyon irritáló . Túlságosan nyomul , reggelente mikor a barátnőm megjön a buszvégre , a srác mindig még elöttem szó szerint értve , oda szalad hozzá , és ölelgeti puszilgatja. Ez annyira nem gond , bár fura . A másik hogy mindig oda furakszik hozzánk mikor ölelkeznénk, csókolóznánk , és nem azért mert mondani akar valamit , hanem hogy a barátnőmet leszakítsa rólam , elráncigálja onnan stb Meg ami nagyon kiakaszt... a srác folyamatosan cseszteti hogy : Este fel megy hozzá , meg hogy milyen jó az ágyban ( megjegyzem , a lány szűz ) , meg ilyenek . Ma nem voltam ott , erre kiderült hogy a csávó tett neki egy szexuális megjegyzést , pontosan nem tudom mit , mert senki nem hajlandó elárulni . Ezeket úgy hogy a csávó magasan tesz arra hogy figyelmeztetem mindig hogy álljon le.
Csak szerintem kéne mostmár nagyon megvernem ?
Féltékeny. Bár már túlzottan.
Ha megvered nem biztos hogy jobb lesz.
De mondjuk én is ezt tenném a helyedben...
a 9. nagyon igaza van
barátnődnek határozottan meg kell mondania, hogy ezt fejezze be vagy többet nem beszél vele
ha ez nem használ akkor pedig te komolyan leülni vele, (nem bunkón, csak határozottan) elmondani, hogy itt a határ, ez nem folytatódhat
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!