Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy higgyen nekem?
ezt mond el neki is:"mert félek a csalodástól..és nem tudok teljesen kinyilni"
emiatt megkérj elnézést:"meg egyszer elmentem nélküle bulizni",ha csak te voltál bulizni. mert ha közben ő is jár kel,megy, akkor ne.
nem akarok rosszat,de ha már anyu is ellened pakol és a fiud se áll melleted akkor nem sok esélyed van. nem lehet hogy a barátod fél meg mondatni neked hogy dobva vagy és anyut kérte meg hogy segitesen patintani téged. ebben a mai világban semmi se lehetetlen,sajnos.
akkor csak az anyukájára akarja fogni, de nemtom hogy minek keveri bele őket,jaa hogy így könnyebb magammal elszámolni.
"Ő mondta hogy neki ezt otthon mondták..." ha ez igaz, akkor láthatod hogy áll ki melleted.? bocs tudom fáj az igazság,de nem küzd érted.nem úgy tünik,mint aki szerelmes, mert az szinte mindent meg tesz a szerelmért. sajnos egyesek túl sokat is.
szerintem hagyd a fenébe a fickot, mert nagyon dobni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!