Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy semmi sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy semmi sem hat egy lányra?

Figyelt kérdés

Úgy értem, se bók, se kedvesség, se figyelmesség, semmi? Se bocsánatkérés, se bántás, se sértegetés, se fenyegetés?

Se zsarolás, se könyörgés, semmi?

Nem mindegyiket én csinálom (pl könyörgés, zsarolás), de figyelem a fickókat körülötte, ahogy viselkednek vele, és ez a lány érzelmileg lehet halott? Hogy ennyire nem hat rá semmi? Mintha egy üres papírlap lenne. Egy szép lány abszolút üresen... Rémisztő.

2010. febr. 11. 02:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem arról van szó, hogy nem hatna.. csak kifelé mutatja ezt és magába folytja a dolgokat. Lehet hogy érettebb és zárkózottabb mint azok akik ezt csinálják vele, de azt nem hiszem hogy ennyire kiégett vagy üres lenne.

+ lehet hogy volt vmi traumája ezért elvesztette a bizalmát az emberekben, de csak találgatok mert nem tudom milyen típusú lányról van szó.

2010. febr. 11. 02:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Csikizd meg, az biztos hatás :)

Az is lehet, hogy nem érdekli a sok hülye, aki körülötte repked, és azért szarik rájuk, nem fontos neki, hogy ki mit gondol róla.

Majd ha a csaj szerelmes lesz, akkor nem lesz ilyen passzív. Tuti, hogy vannak az életében olyan dolgok, amikor nem passzív, csak te azt nem látod.

Az, hogy kívülre mit mutat, nem jelent semmit. Attól még lehet, hogy sokkal érzékenyebb, mint bárki más.

2010. febr. 11. 02:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez csak a felszín amit látsz, látszik, hogy bele sem gondoltál mennyi minden lehet mögötte.
2010. febr. 11. 05:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényeg. Egy rezdülést, egy könnycseppet, bármit szeretnék látni. Valamit.
2010. febr. 11. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már van 1 kiszemeltje.
2010. febr. 12. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!