Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális hogy ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális hogy ilyenekre gondolok? Ezt osszam meg vele?

Figyelt kérdés

tegnap nagyon rossz napom volt, és írtam a páromnak este hogy inkább ne találkozzunk, így kivételesen külön töltöttük az éjszakát.

Amugy a szomszég utcában lakik tőlem, kb 5házzal odébb. Olykor átugrok és meglepem csak úgy, még sosem kaptam rajta semmin.

Tehát írtam, hogy ne talizzunk, nem értette miért de visszairt hogy ha akarom legyen így.

Ő alapból késő estig dolgozik... tudom hogy 22:30 után ér haza, és 23után hívott fel, hogy mégis mibajom, hallani akarja a hangomat.

Egyből arra gondoltam, hogy most hogy egyedül van tuti mással alszik, áthívott magához más nőt, és mostanra ott tartok hogy ezen rágom magam.

Mégis hogy adjam ezt be neki? "Figyu édes, tegnap miért éjjel11kor hívtál? Mással keféltél?"

2015. febr. 10. 18:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pl. evett ? Vagy fürdött? Ezekre nem gondoltál ? Beteges,ha ezen gondolkozol!
2015. febr. 10. 18:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Te egy méretes minta példája vagy az ember méretű fsznak kedves kérdező.
2015. febr. 10. 18:13
 13/18 anonim válasza:
Sztem nem hívott volna és leszarta volna azt, hogy mi bajod, ha mással van. Azt, hogy mit mond anyudnak, hááááát biztos nem neki fog szidni, abban biztos lehetsz.....de amúgy ne dobd félre egy rossz bap után, tudja meg milyen vagy olyankor is és ha nem vág ki 5 perc múlva akkor tényleg szeret...tudod jóban rosszban...
2015. febr. 10. 18:13
 14/18 A kérdező kommentje:

utolsó nem fog szídni anyámnak-ez igaz.

De szerelmet sem kellett volna vallania, senki sem kötelezte rá.

Ezeket mind magától mondta, még anyám is meglepődött.

2015. febr. 10. 18:15
 15/18 anonim ***** válasza:
mi van? egy óra simán elmúlik, amikor hazaesel a melóból, abból ítélve h pasi, gondolom bekajalt aztán elment kakálni :)
2015. febr. 10. 18:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne agyalj többet ezen az egészen, mert csak még több hülyeség fog az eszedbe jutni. Teljesen mindegy mit csinált, megcsalni biztos nem csalt meg.
2015. febr. 10. 19:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts a sráccal, és vonulj be egy pszichiátriára... Komolyan!
2015. febr. 10. 19:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Asszony,jól vagy?

Téged ennyire szeret egy pasi és ilyeneken töröd az agyad? Ha ezt így folytatod,akkor ne csodálkozz ha tényleg máshoz megy én ezt így nem bírnám.

Ember lánya,nem te kérted,hogy ne aludjatok együtt???Akkor meg mit problémázol? Szegény feje...és még utána aggódott is,hogy vajon mi bajod van,fel is hívott és te azt feltételezed,hogy mással dugott? Mégis mi alapján logikáztad ki,hogy hazajön fél 11után, egy órát kefél majd eszébe jutsz és felhív aggódva hogy mégis mi bajod? Megnyugtatlak, ha valakit áthívott volna magához,minimum egész reggelig keféli,kihasználva,hogy egyedül van.

Hülye vagy,barátom.

2015. márc. 9. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!