Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik csajba de nem tudom mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
A csaj egyszer engedte hogy megcsókoljam de utána egy hétre szakított a pasijával és kijelentette hogy nem akar magának pasit.
Nem tudom hogy most mit gondoljak akarja-e vagy nem
2010. febr. 10. 19:49
1/2 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Ha szakított az exszel, akkor valszeg miattad (is), és csak kéreti magát, persze hogy nem rohan neked rögtön. Neked kellene határozottnak lenni és kihasználni az üresedést.
Ha zavar az érzés, vedd feleségül, attól általában elmúlik.
2/2 A kérdező kommentje:
Feleségül azért nem veszem mivel nem vagyok még annyi idős...
2010. febr. 13. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!