Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 14. éves srác vagyok és az van hogy szerelmes vagyok egy csajba de ö nem szeret engem ugy mint én mit tegyek nyiltan mondjam meg neki vagy ne?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 21:22
1/5 anonim válasza:
Az gáz nenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.
2/5 anonim válasza:
Az gáz lenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.
3/5 A kérdező kommentje:
Én velem az a baj hogy én egyszer volt egy csaj akibe ugyan ugy 12.évesen szerelmes voltam és elmondtam neki de utána nem akart szóba állni velem aztán bevalotta a töbieknek hogy egy másik srácot szeret hát végül jártak egymással én pedig össze törtem amikor ez megtörtént.
2010. dec. 9. 21:32
4/5 anonim válasza:
ha megpróbálod akkor talán lesz esély ha nem próbálod meg akkor sosem fogod megtudni hogy ő hogy érzett. szerintem mindenképp próbáld meg. veszteni valód nincs. : ) ha nem mered akkor várj még. figyeld a jeleit. próbálj vele minél többet beszélgetni. hívd el valahova.
5/5 A kérdező kommentje:
Izé hát nem menne 2.okbol
1.Nem nagyon mondhatom el mert utána szóba sem ál vellem.
2.Ez az utolsó évem hogy találkozok vele és utána már nem is láttom.
2010. dec. 9. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!