Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tisztel a barátnőm? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tisztel a barátnőm? Vagy csak szimplán ő ilyen?

Figyelt kérdés
Pár hete már kicsit ingerültebb a barátnőm velem is. Az a helyzet, hogy alapból heves vérmérsékletű, nagyhangú, a családjával mindig is így beszél, az idegenekkel/ismerősökkel kicsit visszafogottabb, velem is azvolt eddig. Most viszont úgy beszél velem mint a családtagjaival, sokszor indulatos, akaratos, és rettentően zavar. Többször mondtam neki hogy nálam ez nem pálya, és el fogom hagyni ha tovább csinálja. Általában behúzza a féket egy két napra utána folytatja. Átkerültem a "család" csoportba, vagy szimplán nem tisztel? Mit csináljak vele? Már mondtam neki hogy nem vagyok kiváncsi rá, gondolkozzon el magán, és addig ne keressen, de azon meg mindig megijed, egyből visszavesz és keresni kezd.

2015. febr. 9. 08:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen más hőfokon ég, másmilyen a temperamentuma.

Engem kiüldözött a világból az előző párom, akivel nem lehetett tisztességesen veszekedni, mert mindent racionálisan akart megoldani-amiben általában benne voltam, de azért kellett volna néha egy-egy kiabálás.

Lehet te pont olyan típus vagy, aki ezt nem viseli jól.

Egyébként történt most valami változás az életében?

2015. máj. 17. 20:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Amúgy ne, ez a változtatgatós kör tök felesleges.

Nem vagyok annyira a horoszkópok híve, de egy valamire nagyon jók: igenis vannak olyan fix tulajdonságok egy emberben, ami az "alapkészlethez" tartozik.

Ha én alapból kritikus szemléletű vagyok, az lehet nagyon hasznos munkatársként- de még társként is. Azonban, ha valaki érzékenyen reagál a kritikára, vagy nem olyan alapos, mint én, ezt támadásnak élheti meg.

Itt nem arról van szó, hogy "csak ezt az egyet". Ez a személyisége része, valószínűleg ő ugyanúgy szenved a helyzettől, és magát okolja, ha elveszít téged, miközben lehet, hogy egy hasonlóan indulatos párral teljesen jól kijönne, és nem kéne semmit sem változtatnia, vagy magát csökkent értékűnek megélnie.

Sajnos itt nagy a különbség a megítélésben: a nyugodtságot, szép szavakat, intellektualizálást jobbnak ítéljük meg, mint a heves vérmérsékletű csatározásokat, éppen ezért logikusan úgy érzed, hogy a társadnak kéne változtatnia.

2015. máj. 17. 20:17
 23/24 Kiss Béla04016 ***** válasza:

Szerintem azért ilyen, veled mert határozatlan vagy,és ő

veszi át az irányítást helyetted. Ezért is lehetett az, mikor mondtad neki, hogy menjen el egy időre, folyton vissza kérette magát. Neked kéne annyi bátorságodnak lenni, hogy példát tudj neki mutatni és akkor nem tud majd kihasználni. Ekkor lesztek majd összhangban.

Ugyanis egy nőnek szerintem jó, ha ilyen az alaptermészete,és a legtöbb férfi a vadmacskákat kedveli.ú

A lényeg, hogy ne legyen benne szándék,mert akkor véged van...

2015. máj. 17. 20:44
 24/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én szeretem ha határozott vadmacska a nő, csak viselkedjen nőként. Nem tudom, hogy azért, mert én nem uralkodok rajta, neki miért kell egyből rajtam? Határozott és férfias voltam/vagyok, de amikor túlságosan a fejemre nő egy lány, akkor képtelen vagyok megtartani a férfias tartásomat, egy idő után azt mondom, oké, ha neked ez kell, akkor uralkodj te. Nem behódolok neki, csak ha akar vmit és az nekem is jó, akkor azt mondom hogy jó, ha meg nekem nem jó, akkor azt mondom meg. Ettől úgy tűnik hogy ő irányít, ami félig meddig úgy is van, de attól még mérlegelek, hogy nekem is jó e amit akar, vagy nem? Múltkor megbeszéltem ezt vele, és ő azt hitte, hogy én "becsicskultam" neki.
2015. máj. 18. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!