Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tisztel a barátnőm? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tisztel a barátnőm? Vagy csak szimplán ő ilyen?

Figyelt kérdés
Pár hete már kicsit ingerültebb a barátnőm velem is. Az a helyzet, hogy alapból heves vérmérsékletű, nagyhangú, a családjával mindig is így beszél, az idegenekkel/ismerősökkel kicsit visszafogottabb, velem is azvolt eddig. Most viszont úgy beszél velem mint a családtagjaival, sokszor indulatos, akaratos, és rettentően zavar. Többször mondtam neki hogy nálam ez nem pálya, és el fogom hagyni ha tovább csinálja. Általában behúzza a féket egy két napra utána folytatja. Átkerültem a "család" csoportba, vagy szimplán nem tisztel? Mit csináljak vele? Már mondtam neki hogy nem vagyok kiváncsi rá, gondolkozzon el magán, és addig ne keressen, de azon meg mindig megijed, egyből visszavesz és keresni kezd.

2015. febr. 9. 08:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Bekerültél a család kategóriába. Akiket szeret az előtt kevésbé viselkedik. Ha akarsz rajta változtatni hosszú és kemény munka. Ha belekezdesz nem mondhatod a közepén, hogy ennyi.. és nem tudhatod mennyi ideig tart, de nem 1-2 hónap az biztos. Ha minden egyébben megfelel akkor viszont miért ne tennéd meg?
2015. febr. 9. 13:37
 12/24 A kérdező kommentje:
Mindenben megfelel amúgy, de ez a viselkedése nehezen tolerálható, de mindenképpen először azt szeretném hogy megpróbálom "megváltoztatni". Szólni neki, hogy ez nem oké, és ha fontos vagyok neki, össze szedi magát, mert nem a bátyja vagyok, hogy kicsit veszekszünk aztán másnap mint ha mi sem történt volna, hanem a barátja, és egy párkapcsolat meg egy családi viszony nem ugyanaz.. Sokan mondják hogy szakítsak vele, de tényleg ez az egy dolog ami zavaró, ezen kívül minden oké, teljesen össze illünk.
2015. febr. 9. 13:51
 13/24 anonim ***** válasza:

Meg lehet próbálni, de akkor komolyan le kell ülni és el kell beszélgetni vele.

Kérdezd meg, hogy tényleg szeretne-e téged?

Ha igen, akkor hogyan fog odafigyelni rád? Hogyan tudja meg, hogy te mit szeretnél tőle?

Mi történjen, ha egy kicsit elszalad vele a ló? Mit ajánl, mit tegyél te olyankor?

Elemezzétek a helyzetet, és nézzétek meg, hogyan lehet megváltoztatni.

2015. febr. 9. 14:18
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj privit. Amit tudok segítek. Természetesen megoldást nem ígérhetek, csak egy pici segítséget.
2015. febr. 9. 14:32
 15/24 anonim ***** válasza:
Sajnos, ilyen a természete, ezen nem fog tudni változtatni, a családtagjainak is ilyen, mint írod. Vagy elfogadod így, vagy otthagyod. Mást nem tehetsz, az emberek alaptermészetét nem lehet megváltoztatni.
2015. febr. 10. 13:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát nehezen, de elfogadom, mert szeretem és látom az értékeit, de ez a viselkedése több mint kiábrándító. A probléma ott van, hogy dillemázok rajta, hogy ő "ilyen", vagy pedig valamit én rontottam el, ezért engedi ezt meg magának?
2015. febr. 10. 14:37
 17/24 anonim ***** válasza:

Mindkettő.

Ha nem engednéd meg, hanem következetesen jeleznéd neki, hogy ez neked nem jó, beszélgessetek el róla - akkor talán rájönne, hogy ez tényleg nem jó.

De az a gond, hogy ez csak addig működik, amíg szeret és nincs problémája veled. Az első problémánál 100%, hogy visszatér majd erre a módszerre.

2015. febr. 10. 14:41
 18/24 A kérdező kommentje:
Jeleztem, de semmi hatása nem volt. Felhoztam, hogy nem megy, és hagyjuk, akkor mindig össze szedte magát.
2015. febr. 11. 09:34
 19/24 anonim ***** válasza:
talán természetesnek veszi, hogy mellette vagy, és ilyen, mikor elengedi magát.
2015. febr. 11. 10:10
 20/24 anonim ***** válasza:

Következetesen, minden egyes alkalommal kell jelezned, amikor csinálja.

Biztos, hogy egy idő után el fogja unni - és valahogy dönt.

Csak vigyázz, mert ez elég heves reakció lehet majd.

2015. febr. 11. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!