Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 15 éves lánynak még nem volt pasija?
Figyelt kérdés
Én nem tartom annak de kíváncsi vagyok más emberek véleményére is az osztálytársaimon kívül. Mert ha az akkor rögtön kerítek valakit... :D :D :D2015. febr. 8. 21:31
11/19 anonim válasza:
Én 18l vagyok és most van elsőnek pasim :)
Nem gáz :)
12/19 anonim válasza:
11-es: azért 181 évesen nem kapkodtad el, jól átgondoltad a dolgot úgy érzem. :D
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. febr. 9. 14:06
14/19 anonim válasza:
12-esnek: nem a 11-es vagyok, de ez 18L, nem 181 :D
16/19 anonim válasza:
Amúgy kérdező: poén volt ez a vége a kérdésnek, ha akarsz két gyereket, akkor csörrents meg, vagy talán itt is elérhetsz, nem vagy már büntető korosztály úgy nézem. :D
17/19 anonim válasza:
En is igy vagyok, csak en 16 vagyok:)
18/19 A kérdező kommentje:
A kérdés végét csak hülyeségből írtam..:D
2015. febr. 11. 20:45
19/19 anonim válasza:
Na még egy Okoskatörp a Kérdező személyében, levágta sztem mindenki, h poénból írtad a végét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!