Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért engedi, hogy lefeküdjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engedi, hogy lefeküdjek mással? Vélemények?

Figyelt kérdés

A barátomat egyszer megkérdeztem, hogy dobna-e, ha megcsalnám.

Ő azt felelte, hogy biztos zavarná, de nem lenne mérges (bár szerintem ha nem is mondaná, az lenne), mert szerinte nem az számít, h kivel fekszel le, hanem hogy kit szeretsz és ő tudja h én szeretem őt. Azt is mondta, hogy csinálhatom, ha másra is vágyom, de ő nem akar mást, mint engem.

Ezt hogy' kell értenem? Nyitott kapcsolat? Mit jelent, ha megenged ilyeneket? Mit gondoltok ti?

ui: Nagyon szeretjük egymást, nem szexbarátom vagy ilyenek. Soha nem csaltam meg eddig, nem is bírnám megtenni:(

2010. febr. 10. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
no comment XD
2010. febr. 10. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Bízik benned.

Lehet neki ez egy bevált taktika, így úgy érzed, hogy kicsit "eltávolodik" tőled és lehet mégúgyse fogod megcsalni.

2010. febr. 10. 19:23
 3/9 anonim válasza:
100%
Szerintem csak az ajtót akarja nyitva tartani, hogy ne akarj kitörni. De ez még nem jelenti, hogy ki kell menned az ajtón!
2010. febr. 10. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
ha ő mással lessz akkor ne legyél ideges ,mert ő sem lenne rád.ennyi
2010. febr. 10. 19:36
 5/9 A kérdező kommentje:
aaohh! :S
2010. febr. 10. 19:37
 6/9 A kérdező kommentje:
nem, nem, nem akar félrelépni. nem azért mondta
2010. febr. 12. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azt akarja éreztetni Veled, hogy ne azért legyél hűséges, mert félsz a következményektől. szerintem tök normális pasid van :)
2010. febr. 12. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:

azt jelenti h anyira szeret h nem akarná a szexuális kapcsolatotok miatti szakítást és ezért h vele maradj azt is tűrné h mással csinálnád

szval nagy szeret

2010. febr. 12. 18:57
 9/9 anonim válasza:

én tök ellentétesen gondolkodok a fentebbszólóktól.

ha valaki szeret valakit, akkor félti is a másikat, féltékenység jelentkezik (persze normális mértékben), akármennyire is bíznak egymásban. ez a vadászösztönök természetes megjelenése: "védjük a vadat, nem osztozunk rajta"

a pasid olyan kijelentéseket tesz, amik arra utalnak, nincs meg a kellő szerelemféltése irántad. ez nem természetes. belegondolva csupán azért mondhat ilyeneket, mert magából indul ki. ebben viszont van korrektség: csak annyit vár el tőled, amennyit magától is. a saját hozzáállását tükrözi a kapcsolatotokban.

én 50% esélyt látok, ő kufircol vagy kufircolt illetve fog kufircolni más csajokkal is...

2010. febr. 12. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!