Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért engedi, hogy lefeküdjek mással? Vélemények?
A barátomat egyszer megkérdeztem, hogy dobna-e, ha megcsalnám.
Ő azt felelte, hogy biztos zavarná, de nem lenne mérges (bár szerintem ha nem is mondaná, az lenne), mert szerinte nem az számít, h kivel fekszel le, hanem hogy kit szeretsz és ő tudja h én szeretem őt. Azt is mondta, hogy csinálhatom, ha másra is vágyom, de ő nem akar mást, mint engem.
Ezt hogy' kell értenem? Nyitott kapcsolat? Mit jelent, ha megenged ilyeneket? Mit gondoltok ti?
ui: Nagyon szeretjük egymást, nem szexbarátom vagy ilyenek. Soha nem csaltam meg eddig, nem is bírnám megtenni:(
Bízik benned.
Lehet neki ez egy bevált taktika, így úgy érzed, hogy kicsit "eltávolodik" tőled és lehet mégúgyse fogod megcsalni.
azt jelenti h anyira szeret h nem akarná a szexuális kapcsolatotok miatti szakítást és ezért h vele maradj azt is tűrné h mással csinálnád
szval nagy szeret
én tök ellentétesen gondolkodok a fentebbszólóktól.
ha valaki szeret valakit, akkor félti is a másikat, féltékenység jelentkezik (persze normális mértékben), akármennyire is bíznak egymásban. ez a vadászösztönök természetes megjelenése: "védjük a vadat, nem osztozunk rajta"
a pasid olyan kijelentéseket tesz, amik arra utalnak, nincs meg a kellő szerelemféltése irántad. ez nem természetes. belegondolva csupán azért mondhat ilyeneket, mert magából indul ki. ebben viszont van korrektség: csak annyit vár el tőled, amennyit magától is. a saját hozzáállását tükrözi a kapcsolatotokban.
én 50% esélyt látok, ő kufircol vagy kufircolt illetve fog kufircolni más csajokkal is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!