Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Vagy még ne reménykedjek? ^o)
A helyzet az hogy nemrég megismertem egy rendkívül aranyos,szép és csinos lányt.Még csak egyszer találkoztunk.
Tökjól eltudtunk beszélgetni,viccelődni.Mindig amikor beszéltem hozzá akkor a szemembe nézett és végig nagyon mosolygott.Amikor pedig az egyik barátunk azt mondta neki h mi hasonlítunk egymásra(belsőleg) akkor is a szemembe nézett aranyosan mosolyogva.Aztán mikor elváltunk elkértem az msn címét (amin mellesleg marha sokszor van fent mert eltiltották-.- én hülye meg nem kértem el a tel.számot-.-)
akk ő szó nélkül aranyosan megadta.Ez még semmi vagy kezdhetek hinni abban h bejövök neki?
ti csak az msn-t ismeritek?én ilyenkor azonnal megbeszélem vele a következő találkát.szted ki csinálja jobban te vagy én????
23/ff
köszönöm a gyors válaszokat:).Tudom-tudom.ez olyan ultra kocka és nagyongáz dolog,de én nem csak azt ismerem csak annyira nemtudom mivolt velem:D utánna már egyből tudtam h elkellett volna kérni a tel.számát,de úgy "izgultam":D
rég nem tetszett így egy lány(külsőleg belsőleg egyaránt).
am én 17/F ő pedig 14/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!