Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ez annyira magas. Elmagyarázna egy fiú? 18L
Figyelt kérdés
Van barátom. Tudomásomra jutott, hogy tetszik neki egy csaj, aki alakra teljesen más, mint én, (vékonyka vagyok, a csaj nem. nem kövér, csak na, dekaratívabb...) és még idősebb is nála. Nem értem ezt...2015. febr. 8. 10:17
11/16 anonim válasza:
Ha sms-ezik ilyesmiről, még nem megcsalás. Várd meg, amíg lefekszenek, szakíts vele, és kezdj el járni velem. Én nem foglak megcsalni.
12/16 anonim válasza:
A csajnak írta, hogy megfektetné, vagy másnak a csajról?
13/16 A kérdező kommentje:
A csajnak. Többször is. Sokat irogatott neki szexuális dolgokról.
2015. febr. 8. 10:41
14/16 anonim válasza:
Akkor meg se kell értened, csak szakíts, basszus.
15/16 PearlDiver válasza:
#5 mindenkinek csak egy IQ-hányadosa van. Ha már a kötözködésnél tartunk :D
16/16 anonim válasza:
Néha tényleg elcsodálkozok azon, hogy egy 18 évesnek hogy lehet annyi IQ-ja, mint egy értelmi fogyatékos molylepkének? És akkor még párkapcsolata is van.
Most komolyan, mi ezen a magas? Mással akar lenni, meg akar csalni (vagy már meg is csalt, ki tudja), de felettébb kényelmes neki, hogy van egy olyan buta liba mellette, akinek ez nem esik le. Egy biztos: nem az eszeddel fogtad meg.
Magyarázd már el, mi ezen annyira érthetetlen?
Továbbá azt sem értem, mi a francért vagy még mindig vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!