Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mint a méreg úgy öl belülről....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mint a méreg úgy öl belülről. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátnőmmel már pár hete. És egyszerűen nem bírom elviselni a hiányát. Azt mondta hogy nem szeretett. Én viszont szerettem, bár ezt akkor nem tudtam volna megmondani neki. Most viszont olyan, mintha meg akarnék halni, ha látok róla valami képet, vagy eszembe jut, hogy most, hogy nincs senkije, és bulikba jár, ahol más csávók kavarnak vele, akkor egyszerűen úgy érzem magam, mintha szétfolyna valami perzselő szar a testemben. Ekkora fájdalmat nem tudok elviselni, felejteni is nehéz
2015. febr. 7. 14:59
 1/3 anonim válasza:

Szard le, #Yolo

és menj el bebaszni aztán bulizzál és dugjál meg mindent ami mozog ( a nőket 2x)

és akkor most komolyan :

A halál meg más miatt hülyeség. Élvezd az életed,lesz más majd akivel sokkal jobb lesz hidd el ;)

Ez a nem szeretett dolog ez meg már csak olyan hogy "azért is fájdalmat okozok neki" ne foglalkozz vele :D

Dont be a sadcunt!

2015. febr. 7. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyan! Csak a hiúságod bántja az, hogy dobott. Ne magyarázz bele valami nagy szerelmet...
2015. febr. 7. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
előbb-utóbb, de jó esetben inkább előbb, rá fogsz jönni, hogy nincs értelme nő miatt bánkódni, kivétel ha az az édesanyád vagy mondjuk a nővéred! a pi*nák jönnek mennek...
2015. febr. 7. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!