Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vissza akarom kapni a volt barátnőmet!

Figyelt kérdés
nem tudom elfelejteni! nagyon szeretem. Már egy éve annak hogy dobott, de én még mindig ugyan úgy szeretem. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Hiányzik!!! Igaz hogy a vége előtt egy héttel nem kerestem nem beszeltem vele nagyon, de csak azért mert úgy éreztem, hogy ha én nem keresem őt ak ő sem engem. és mikor már írtam neki ak meg olyan volt mintha haragudna amit meg is értettem és százszor bocsánatot kértem, de nem használt. és ak hétvégén mondta hogy találkozzunk és ak kidobott, vagyis ezzel a legyünk csak barátok szöveggel jött. Nagyon hiányzik...
2015. febr. 7. 11:42
 1/1 anonim válasza:
Egy év telt el? Felejtős,azóta kituggya hány cerkát cibált már le. Tedd magad túl rajta és cibáltasd te is magad más cédával. Cicero voltam.
2015. febr. 7. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!