Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már alig van szex de még azt mondja szeret. Mit tegyek?
1 éve vagyunk együtt. Régen heti 8-10 szex is volt, most meg jó ha van havi 1. Azt mondja neki nincs rá szüksége és teher neki
Mondom biztos már nem is szeretsz.
-De nagyon is szeretlek, ez nem függ össze.
Pedig szerintem ha szeretünk valakit akkor szexuálisan is kívánjuk.
22F
A 8-asnak igaza van. Miért pontoztátok le?
Plusz, a nőket fejben is fel kell korbácsolni a szexre. Romantikával, kényeztetéssel.
Nálunk volt egy időszak, amikor az volt a baj, hogy a párom túl hosszan akarta. Fáradt voltam már mindig hozzá és egy idő után nem is élveztem, hogy csak nyüstöl. Görcsbe rándult a gyomrom és menekülni akartam, ha szexelni akart. Mert neki a rövid szex nem szex. Pedig a sok kicsi hozza meg az étvágyat.
Kapd el a fürdőben és nyald ki gyorsan. Ne akard elhúzni az időt, csak az orgazmus legyen a cél. Vagy lefekvéskor, mikor félálomban van, addig kényeztesd finoman a csiklóját a kezeddel, míg el nem élvez. TV-zéskor is, simán csak csússz lejjebb, gombold ki a nadrágját és nyalakodj el odalent.
Ezektől a kis afféroktól meg fog jönni az étvágya hosszabb, gyakrabb együttlétekhez is. Olyankor meg kérdezgesd, mit-hogy szeretne.
Azért nem szól a csaj, mert nem akarja megbántani a pasit. Igazatok van, hogy nem jó hozzáállás, de ez van. Ilyenek a nők. Én sem szóltam a srácnak anno, mert fiatalként ezt nem érik fel ésszel a lányok. Ezért még nem szemetek, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem tudják, hogy kezeljék ezeket a dolgokat.
8-as voltam.
Folyton viszem mindenhova. Mozi, színház, közös programok, étterem. Kedveskedek neki. Semmi nem segít.
Kinyalni nem engedi magát. Sose engedte. Undorítónak tartja. Ujjazást meg nagyon ritkán engedi. Ha filmnézés közben elkezdem lent simogatni akkor rávág a kezemre és besértődik, hogy folyton szexelni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!