Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már alig van szex de még azt mondja szeret. Mit tegyek?
1 éve vagyunk együtt. Régen heti 8-10 szex is volt, most meg jó ha van havi 1. Azt mondja neki nincs rá szüksége és teher neki
Mondom biztos már nem is szeretsz.
-De nagyon is szeretlek, ez nem függ össze.
Pedig szerintem ha szeretünk valakit akkor szexuálisan is kívánjuk.
22F
Rizsa.
Én egyszer megettem,többször nem fogom :)
Mivel nagyon fiatal vagy, elmondom, hogy mi a probléma. Ugyanilyen idősen, nőként én sem élveztem a szexet, az akkori párommal, akit nagyon szerettem. Tehát, nem hazudik a barátnőd. DE! Az a gond, hogy nem vagy jó az ágyban. És én erre akkor jöttem rá, hogy ez a baj, miután szakítottunk, és lefeküdtem egy olyan férfival, aki tudta, hogy mi kell az ágyban nekem.
Szóval, szedd össze magad, és nyald szét a csajt, mert amíg nincs orgazmusa, nem is fog kívánni. Az a baj, hogy sok nő nem tulajdonít nagy jelentőséget az orgazmusnak, pedig igenis, hogy az a legfontosabb dolog, mert ez mozgatja tovább a szexualitást.
Attól, hogy megjátsza, hogy élvezi, és van orgazmusa, még nincs, és nem élvezi, csak nem akar problémát. De te ne mondj neki semmit erről, csak nyald ki jól, hogy akkorát élvezzen, mint az állat, és meglátod, ezt megjátszod vele 3-4x, utána már ő fog rádmászni. Hajrá! :)
8-as, és akkor miért nem tudja megbeszélni vele, hogy nem jó a szex? Miért kell baromságokat kitalálni, hazudozni, meg orgszmust színlelni?
Ha a pasi azt gondolja minden rendben, nem fog magától változtatni. Nem értem néha a női gondolkodásmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!