Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy a nőknek könnyű ismerkedni?
én igazából csak ilyen párokat látok mindenhol:
és még soha életemben nem láttam helyes palit szép lánnyal,de fordítva sokat...
Mivel a pasik csak saját oldalról látják a dolgot és ellenkezőleg nem, na ezért mondják.
A linkelt pár meg kb egy "súlycsoport". Összeillenek.
Szerintem pedig a pasi egész helyes, nem értem, mi baj van vele :)
Amúgy, nőként mondom: könnyű ismerkedni, ha csak szexet akarsz. Akkor kb lemész az utcára, és két perc múlva akar bárki. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, pontosan ugyanannyi nehézséggel találkozol, mint a pasik- vagy még akár többel is, mert nehéz olyan pasit találni, aki szintúgy komoly kapcsolatot keres, és nem csak szexelni akar.
a srác ronda a csaj se egy nagy szám ...
lehet a srác vékony volt,(de attól még csúnyácska,félénk) a csaj meg duci volt és összejöttek... közben a csaj lefogyott, a srác meg meghízott... vagy mindketten kezdetben dagik voltak és csak a csaj fogyott le :)
Ennyi a történet.A srác szülei meg tele vannak szerintem.
két idegen, dolguk miért vannak,egymással örüljenek neki,senkinek nincs köze sztem hogy kategorizálja őket.
én is szoktam kategorizálni,általában mindenkit ugyanoda :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!