Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány évesek vagytok? Mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Terveztek közös jövőt, vagy már házasok vagytok? Ha igen, mióta?

Figyelt kérdés
Kíváncsiság:)
2010. febr. 10. 13:47
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
16 éves koromban ismertem meg a páromat most 31 éves vagyok és nagyon szeretjük egymást van két kislányunk és nagyon meg vagyunk elégedve az élettel , szerencsére igen jól keresünk mind a ketten lehet , hogy ez is sokat számít nincs idegeskedés , hogy nem tudom feladni a csekkeket meg egyebek mindenünk meg van persze terveink nekünk is vannak az életben , hogy a gyereket mivel tudjuk majd elindítani az életbe . nekünk ez a fő célunk és szerintem mindenkinek aki hasonló életet él mint mi .30F
2010. febr. 10. 15:44
 12/20 LN09 ***** válasza:
100%

14:29-es vagyok!

Kedves 14:31-es!

Ha meguntuk volna egymást akkor nem lennénk már együtt, és nem vállaltunk volna gyereket és nem házasodtunk volna össze.

Nem csaltuk meg egymást, mert mi nem vagyunk olyanok. Ha jól megvagyunk, akkor minek kell megcsalni a másikat? Még kíváncsiságból sem.

Tudod amikor én voltam 15 éves, az teljesen más volt, mint a mai 15 évesek. Amit a mai tinik megcsinálnak...

Tisztelet a kivételnek, de a mai tiniknek az a lényeg, hogy minél több pasit fogjanak és feküdjenek le velük, és bulizzanak éjjel nappal.

De a lényeg, nagyon jól megvagyunk és boldogok vagyunk.

2010. febr. 10. 19:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Nálunk elég nagy a korkülönbség..18 leszek (L) Ő pedig 2 lesz (F) Másfél éve együtt,jól megvagyunk,ha betöltöm a 18-at összeköltözünk,ha vége a sulimnak jöhetnek is majd a gyerekek.Tervezünk bőven.. :) De ember tervez Isten végez.

Vitánk sincs nagyon,max a focimeccsek miatt,mert teljes ellentétnek szurkolunk :)

2010. febr. 18. 11:50
 14/20 anonim ***** válasza:
25L 21 F 2 éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást. persze, majd szeretnénk együtt lakni, de majd ha meglesz a megfelelő háttér anyagiak.stb
2010. febr. 18. 12:15
 15/20 anonim ***** válasza:

én 22/L ő 27/F

5 éve vagyunk együtt.

Jó a kapcsolatunk, néha vannak veszekedések, de mindíg meg bírjuk oldani a problémákat.

1 éve lesz áprilisban hogy összeköltöztünk :)

2010. febr. 18. 12:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Én 19L,ő 46F.3 év,nem tervezünk,szeretjük egymás és élünk.16 koromban az volt az első kérdése hogy ugyan mit várok én ettől,mit várok egy 43 éves férfitől,amire én már akkor azt reagáltam hogy nem merek én várni semmit ettől a kapcsolattól.nem terveztünk,azthittük egy-két alkalom lesz,meg egy idő után elvállnak utjaink.Most már minden reggel együtt kelünk...nem volt tervbe,és továbbra se merünk tervezni.csak egyszerűen szerelmesek vagyunk:)
2010. febr. 18. 13:20
 17/20 anonim ***** válasza:
16/F , 15/L - 3 hónapja,és még sokáig együtt akarunk maradni ^^
2010. febr. 18. 13:40
 18/20 anonim ***** válasza:
22L/21F Vasárnap leszünk 1 évesek, de nagyjából fél éve együtt élünk. Nem mostanában, de tervezzük a házasságot, és 2 gyereket szeretnénk:)
2010. febr. 18. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Én 19/L a párom 18/F

Mi azt tervezzük egyenlőre, h ő felköltözik Pestre társalbiba én meg majd délutánoként járok át hozzá, majd ha nekem is lesz 1 normális keresetem kiveszünk 4 en 1 albit(haverokkal) mert úgy mindenki jobban jön ki anyagilag.

2010. febr. 18. 13:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok és lány. A barátom 17. (Gondolom, hogy fiú azt már nem kell mondani. :D) 3 éve vagyunk komolyabban együtt. (Már régóta ismerem, és néhányszor jártunk már, de azok csak pár hónaposak voltak.) Most már úgy gondolom, hogy mindörökké.*-*
2010. febr. 18. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!