Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Terveztek közös jövőt, vagy már házasok vagytok? Ha igen, mióta?
14:29-es vagyok!
Kedves 14:31-es!
Ha meguntuk volna egymást akkor nem lennénk már együtt, és nem vállaltunk volna gyereket és nem házasodtunk volna össze.
Nem csaltuk meg egymást, mert mi nem vagyunk olyanok. Ha jól megvagyunk, akkor minek kell megcsalni a másikat? Még kíváncsiságból sem.
Tudod amikor én voltam 15 éves, az teljesen más volt, mint a mai 15 évesek. Amit a mai tinik megcsinálnak...
Tisztelet a kivételnek, de a mai tiniknek az a lényeg, hogy minél több pasit fogjanak és feküdjenek le velük, és bulizzanak éjjel nappal.
De a lényeg, nagyon jól megvagyunk és boldogok vagyunk.
Nálunk elég nagy a korkülönbség..18 leszek (L) Ő pedig 2 lesz (F) Másfél éve együtt,jól megvagyunk,ha betöltöm a 18-at összeköltözünk,ha vége a sulimnak jöhetnek is majd a gyerekek.Tervezünk bőven.. :) De ember tervez Isten végez.
Vitánk sincs nagyon,max a focimeccsek miatt,mert teljes ellentétnek szurkolunk :)
én 22/L ő 27/F
5 éve vagyunk együtt.
Jó a kapcsolatunk, néha vannak veszekedések, de mindíg meg bírjuk oldani a problémákat.
1 éve lesz áprilisban hogy összeköltöztünk :)
Én 19/L a párom 18/F
Mi azt tervezzük egyenlőre, h ő felköltözik Pestre társalbiba én meg majd délutánoként járok át hozzá, majd ha nekem is lesz 1 normális keresetem kiveszünk 4 en 1 albit(haverokkal) mert úgy mindenki jobban jön ki anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!