Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen leblokkoltam. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen leblokkoltam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Három hete szakítottam barátnőmmel. Nem tudom elviselni a hiányát. Ekkora fájdalmat nem tudok sehogy sem elnyomni...minden nap meg nem ihatom le magam a sárga földig. Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudok barátok között sem jókedvű lenni, egyedül meg azért rossz, mert folyton csak rá gondolok, és egyszerűen azt érzem, hogy belehalok. Nincs senki akivel ezt meg tudnám osztani. Nem tudok semmit se csinálni, akkora teher van a mellkasomon, hogy komolyan azt érzem, hogy semmi értelme annak, hogy létezzek. Most ezt nem azért, hogy ki akarom nyírni magam, csak teljese fölöslegesnek érzem magam.
2015. febr. 5. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok ?
2015. febr. 5. 23:22
 2/10 A kérdező kommentje:
elmondása szerint nem szeretett, nem passzoltunk össze
2015. febr. 5. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Gondolj arra h ha szakitottatok, akkor o meg se erdemel teged..lesz majd nala egy jobb is..

Probalj maskepp felejteni, ne ivassal, hanem tereld el a gondolataid rola pl sporttal..

2015. febr. 5. 23:23
 4/10 A kérdező kommentje:
próbálom, de nem sikerül :/ visszaesek nagyon kilátástalannak érzem magam
2015. febr. 5. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:

ctrl + alt + del nem működik?

rossz kapszulát választottál, mikor taliztál Morfeusszal?

a szuper vicceken kívül, bas**ál magadba vmit életet, mert azt veszed észre, h nincs, gyorsan elrepül sok év, és nem lehet keseregni, amúgy tudom, h milyen, rohadt sz**, de, ha így csinálom, mint te, akkor még rosszabb, ilyenkor folyamatosan elterelni az agyat vmivel, meg társaságban lenni, és minden másról dumálni, ami nem emlékeztet a csajra. A sok sport is segít, meg egy jó kis tüdőgyulladás is sokat dobhat rajta, amikor már úgy fáj a mellkasod ténylegesen a sok köhögéstől, h arra gondolsz, h te túléled-e, nem fogsz eszedbe jutni sok más dolog, ha ébren vagy.

5 ezret kérnék a számlámra a szuper okos ötleteimért. :)

2015. febr. 5. 23:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatot is meg kell gyászolni, ha az a szeretted elvesztését jelentette. Természetes, hogy fáj, hogy nem szeretett viszont. Bízd az időre a dolgot. Ne olyan helyekre járj, ahol sok időt töltöttetek együtt. Próbálj ki új dolgokat. Iratkozz be mondjuk valamilyen tanfolyamra, ahol új embereket ismerhetsz meg. Nem kell hú de happy-nek lenned, de próbálj meg nem teljesen bezárkózni.

Járj futni, tombold ki magad. Vagy menj ki valami elhagyatott helyre, és próbáld ki kikiabálni/sírni magadból. Fiúként nehezebb, de megkönnyebbülnél.

2015. febr. 5. 23:42
 7/10 A kérdező kommentje:
és a sport tényleg segít? mert próbáltam már rávenni magam mindenféle figyelemelterelésre, de nem nagyon láttam hasznát, mert közbe sem éreztem jobban magam
2015. febr. 5. 23:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Segít a sport,én utolsó kapcsolatomnál kb. hasonlót éreztem aztán kattantam rá a bunyóra,2 évig csináltam,azóta csak konditerem.Ilyenkor jut eszembe,hogy az egyéjszakás kalandok ezért jobbak,mint a párkapcsolat.
2015. febr. 6. 00:01
 9/10 A kérdező kommentje:
hát kinek mi? Én már untam az ilyet, hogy minden bulin más csajt kell felszedni és akkor azzal még ki tudja hogy alakul...lutri az egész. Elkezdtem vágyni rendes kapcsolatra, amiben törődhetek valakivel, és lehet mellettem valaki, aki csak az "enyém". A másik kellemes része persze az, hogy csak én dughattam, és többször egymás után is :D úgy tűnt teljesült ez a vágyam...hát mégsem
2015. febr. 6. 00:07
 10/10 anonim ***** válasza:
mással is teljesülhet az még. de a lényeg h keress vmi új célt, értelmet az életednek, amit várhatsz, és az ne más személyektől függjön, hanem csakis tőled.
2015. febr. 9. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!