Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan emberrel, aki csak 2-3 naponta zuhanyzik?
Olvasom a válaszokat, és csalódok. Ennyire nem alap az embereknek, hogy alap a minden napi zuhany?
Biztos, hogy nem járnék olyannal. Igénytelenség.
Ha sajnálja saját magától azt a napi 10 percet (és még azt se lehet mondani, hogy drága, mert a víz speciel a rezsiben is a legkisebb összegű valami, és egy vacak szappan sem forgatja ki az embert a vagyonából), akkor képzelem, rám mennyi időt szánna.
Alap dolog, hogy igényes legyen az ember. A tisztálkodás elhagyása speciel igénytelenség. Igénytelen emberrel meg nem jövök össze.
A barátom ilyen, soha nem volt még büdös, vagyis egyetlen egyszer, mikor nyáron úgy találkoztunk, hogy előtte egész nap padokat pakolt, meg mindeneket, hazafele bejött értem, mentünk hozzá, egyből ment akkor fürdeni. De nem szokott mindennapokban semmi kellemetlen szaga lenni.
Egyébként Angliában voltak ismerőseim, a háziak kb őrültnek nézték őket, hogy mi a francnak naponta zuhanyozni.
Én magamat nem szeretem ha nem fürdök le, én sajnos izzadós vagyok és zavar a szagom :D De a páromnak nincs semmi gondja.
Azt ne mondd hogy nincs az a jellegzetes hereszaga.
Barátom egy irodában ülve dolgozik,mégis lesz valamennyi szaga nap végére, mert egész nap a farmerben aszalódik.
És minden reggel tusol pedig.
El nem tudom képzelni, milyen lehet egy 2-3 napos tömény ,szebben fogalmazok,pénisszag.
Arról nem is beszélve, hogy egy normál ember naponta "nagy wc-zik". Oké, hogy kitörli az ember ,na de 2-3 napig ilyen törölt sz*ros seggel mászkál?
Na ne haragudjatok,lehet hogy nincs izzadság szaga az embernek ,de ez undoritó.
Lehet hogy más kultúrákban az az elfogadott,hogy alig tisztálkodnak, de itt nem.
Olyan nőről meg nem is beszélve aki épp menstruál.
Én nagyon adok a tisztaságra , de ha nem lennék mániákus is azt gondolnám hogy a napi fürdés alap,mint már mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!