Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha majdnem 4éve együtt vagy a pároddal és észreveszed hogy átvág, megcsal stb, de ez nem bizonyitott akkor mit csinálnál bosszut állnál ha igen hogyan?
Ha te tudod hogy visszakapnád azt a pofont, annak oka van! Ilyen tudattal hogy lehet szeretni? Félsz tőle meg nemis? Ez nem szokványos hogy visszakapod!!! Elkéne gondolkodnod a kapcsolaton... A megcsalás csak hab a tortán!
bhet 21/F
nekem is volt egy ilyen 4éves kapcsolatom.A végefelé már láttam rajta,hogy "valami nem stimmel".Aztán ő szakitott velem...,de ha egy picivel több bátorságom lett volna,akkor kidobtam volna,mint "macskát sz*arni"!:P A pofozkodásról meg annyit,hogy az a hülye egyszer lekevert egyet nekem,én erre reflexből 2akkorát adtam neki vissza,hogy rögtön tudta mi a helyzet!(Most ne hidd azt,hogy valami nagy darab állat csaj vagyok,csak nem normális,ha egy pasi megüt!!!):P
Egy kapcsolat alapja a bizalom,szóval,ha már nem bizol meg benne,akkor simán rakd ki a szűrét!
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!