Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mióta együttélek a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta együttélek a párommal, hetente 1-2-szer vagyok vele együtt. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
A sexhez két ember kell!!!
2011. nov. 20. 13:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Ő szeretné, de vhogy én nem kívánom gyakrabban azóta. :(
2011. nov. 20. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Ajjaj. Előbb-utóbb ebből gyanús kimaradások és k.rvázások lesznek.
2011. nov. 20. 21:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Mi a megoldás ilyenkor?
2011. nov. 22. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Szedsz gyógyszert?Mert ha igen akkor lehet hogy az csökkenti a libidódat.

Ha nem szedsz akkor nézz neten körül egy kettő vágyfokozó étel után .

Vagy az a baj hogy nem élvezed a sexet,vagy nem változatos.

[link]

Próbáljátok ki!

2011. nov. 22. 11:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Elég sok oka lehet ennek a problémának. Elképzelhető, hogy elvesztetted iránta az érdeklődésed szexuálisan, mert már annyira nem vonzó és nem olyan jó vele, mint mielőtt összeköltöztetek? Mert ha ezek a probléma-lehetőségek is jelen vannak, akkor sajnos rossz hírem van. Tapasztalatból tudom, hogy ha nem működik a szex egy kapcsolatban, ahogy sok más sem és itt gondolok olyanokra mint például a kommunikációs zavarokra vagy hiányára, stresszre, betegségre..., akkor nincs igazán értelme magának a kapcsolatnak sem. Kérdés, hogy neked milyen egyéb problémáid merültek még fel az összeköltözés óta? Próbáljatok meg minden lehetőséget és ha azok sem segítenek, akkor már csak az elválás lehet a mentőöv.
2011. nov. 24. 09:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Megnéztem az oldalt. Úgy látom a többségében nők számára ad tanácsokat, de találtam 1-2 dolgot rajta. Meglátjuk melyik válik be.

Gyógyszert nem szedek. Esetleg még az életvitelváltás lehet az oka.

2011. nov. 25. 17:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne csodálkozz öregem, ha előbb vagy utóbb szakítani fog veled és jogosan, hiszen nem tudod neki megadni, azt amire vágyik.
2011. dec. 16. 17:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezt miből gondolod?
2011. dec. 18. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésedre pont te magad adtad meg a választ: "Ő szeretné, de vhogy én nem kívánom gyakrabban azóta." Hát öregem ennek az lesz a vége, hogy kevesleni fogja a barátnőd az együttléteket és ott fog hagyni.
2011. dec. 20. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!