Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom meselte hogy az exei mind. Kicsimnek es cicanak hivtak :D ez most komoly? Van olyan lany aki igy hivja a baratjat vagy fiu akit a csaja igy hiv? Ha igen akkor miiert? Es a fiukat ez miert nem zavarja? :D

Figyelt kérdés
en keptelen lennek igy hivni a szerelmemet :D
2015. febr. 5. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én nyuszkóztam a volt páromat, vagy pocaknak hívtam. Őt nem zavarta, én pedig csak szimplán kedvességből, szeretetből hívtam így.
2015. febr. 5. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Biztos kicsi neki, akkor meg hogy hívják?? :-P
2015. febr. 5. 14:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan házaspárt akik egymást cicázzák, nincs ebben semmi különös.
2015. febr. 5. 14:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Én a páromnak sokszor szólók úgy, hogy cica, picim, meg ilyesmi.

Közben meg kicsit sem macskás és egy fejjel magasabb nálam...:D Őt nem zavarja.

2015. febr. 5. 14:37
 5/12 A kérdező kommentje:
en macinak hivom a baratomat o meg engem nyuszimnak de a cicac azt nem ertem :D
2015. febr. 5. 14:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Menyétke, görényke, angóranyúl, rövid farkú sündisznócska, bikuci, kicsi csödör hosszú "lábbal", mi lessz még?

Ááááááá!!!!

2015. febr. 5. 14:43
 7/12 anonim ***** válasza:

a férjemmel mi is cicázzuk egymást.

Mi ebben a furcsa?

2015. febr. 5. 14:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem becézem így a páromat, ő sem engem. Egymás nevén szólítjuk egymást. Maximum a rendes nevét becézem néha. Volt olyan pasim,aki becézett, de rosszul voltam tőle.

26/N

2015. febr. 5. 14:47
 9/12 anonim ***** válasza:

"en macinak hivom a baratomat o meg engem nyuszimnak de a cicac azt nem ertem :D"

Mit nem lehet ezen érteni? Ugyanaz a kategória kb. Amúgy meg mindenkinek a saját dolga. Ennyi erővel én sem értem, hogyan lehet vkit macinak hívni...És engem is zavarna, ha vki nyuszinak hívna.

2015. febr. 5. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Én sem hívnék így senkit!
2015. febr. 5. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!