Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bírnátok az ilyesmit hosszútávon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bírnátok az ilyesmit hosszútávon?

Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök hétvégén legalább délig aludna? Nem tudod rávenni, hogy előbb keljen.. Engem zavar, ti hogy reagálnátok erre?
2015. febr. 5. 08:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

5: Ezt olvasd:

9:

Megértem mire gondolsz. Nekem nem csak a barátnőmmel, de a 4 legközelebbi barátom közül 3-mal is ez a helyzet. Én nappal szeretek fent lenni, amikor világos van. Ha már délelőtt 10-kor vagy még később kelek fel, akkor úgy érzem elbasztam a fél napot.

Ehhez képest ők szeretnek hajnali 2 és 5 óra között lefeküdni, aztán aludni délig-délután 2-ig. Ez miatt az eltérő ciklus miatt aztán sok közös program is elmarad, akár a barátnőmmel, akár a barátokkal. Például most mentünk volna vissza egy jó barátommal a volt gimnáziumunkban délelőtt 10-kor. De mikor reggel 8-kor felkeltem, akkor láttam az SMS-t tőle, hogy 5-kor feküdt le és inkább nem jön. És a hasonlóak elég gyakoriak.

Amúgy a redőny sötétséget generál.

2015. febr. 5. 09:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez most komolyan kérdés? A hétvége azért van, hogy pihenjünk. Ő sem henyéléssel tölti a hétköznapokat, még szép, hogy kipiheni magát a hétvégén. Fel sem merült bennem, hogy ez zavarna. Te is ha kevésbé lennél egoista, és nem csak a magad elképzeléseit néznéd, akkor ezt a kérdést fel sem tetted volna.
2015. febr. 5. 09:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Valahogy az az érzésem, hogy aki kiáll emellett az életvitel mellett, az még soha nem tapasztalta meg. Lehet egoista vagyok, de nagyon unom már, hogy délután 3-4 előtt semmi közös programot nem tudunk tervezni. Engem zavar.
2015. febr. 5. 09:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Attól függ hétköznap mikor kel, dolgozik e? esetleg éjszakás, vagy korán kel máskor? Akkor el kell nézni neki.. De ha rendesen suliba jár mondjuk és minden nap 7 körül kel akkor nem is egészséges, hogy délig alszik..
2015. febr. 5. 09:38
 15/20 anonim ***** válasza:

12:

Én egyetemista vagyok és minden hétköznap 8-10-re megyek iskolába, aztán 4-6-ig ott vagyok csütörtökig. Péntek-szombat-vasárnap abszolút én osztom be az időmet. A legjobb barátaim és a barátnőm is ugyanilyen.

Simán megtehetné bármelyik hogy lefekszik aludni csütörtök este 10-11-kor, felébred reggel 6-8-kor és onnantól úgy viszi a következő 3 napját, ebben a ciklusban. Abszolút rajtuk múlik hogy 10-ig, délig, délután 2-ig szunyálnak és sokáig fentmaradnak előtte.

2015. febr. 5. 09:39
 16/20 A kérdező kommentje:
30 év feletti, napi 8 órában dolgozik egy irodában, nem követ tör.
2015. febr. 5. 09:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is szeretek dögleni, ha tehetem. Nem arra teremtették a férfit, hogy téged szórakoztasson állandóan kedves kérdező.
2015. febr. 5. 09:50
 18/20 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem normális ha valaki szeret szombaton lustálkodni kicsit, a gáz az, ha semmilyen formában nem képes ettől eltérni.

Próbáld rávenni, hogy menjen el aludni pénteken korábban, mert számodra sokat jelentene ha szombaton tudnátok egész napos programot csinálni.

2015. febr. 5. 10:00
 19/20 anonim ***** válasza:
ha péntek este alaposan megb.sznád a pináját, akkor hamarabb elaludna, ergo szombaton korábban kelne. csak egy ötlet.
2015. febr. 5. 10:05
 20/20 anonim ***** válasza:
17-es vagyok! Ja hogy a nő döglik! Értem! Hát aludjon, addig se beszél! :D
2015. febr. 5. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!