Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bírnátok az ilyesmit hosszútávon?
5: Ezt olvasd:
9:
Megértem mire gondolsz. Nekem nem csak a barátnőmmel, de a 4 legközelebbi barátom közül 3-mal is ez a helyzet. Én nappal szeretek fent lenni, amikor világos van. Ha már délelőtt 10-kor vagy még később kelek fel, akkor úgy érzem elbasztam a fél napot.
Ehhez képest ők szeretnek hajnali 2 és 5 óra között lefeküdni, aztán aludni délig-délután 2-ig. Ez miatt az eltérő ciklus miatt aztán sok közös program is elmarad, akár a barátnőmmel, akár a barátokkal. Például most mentünk volna vissza egy jó barátommal a volt gimnáziumunkban délelőtt 10-kor. De mikor reggel 8-kor felkeltem, akkor láttam az SMS-t tőle, hogy 5-kor feküdt le és inkább nem jön. És a hasonlóak elég gyakoriak.
Amúgy a redőny sötétséget generál.
12:
Én egyetemista vagyok és minden hétköznap 8-10-re megyek iskolába, aztán 4-6-ig ott vagyok csütörtökig. Péntek-szombat-vasárnap abszolút én osztom be az időmet. A legjobb barátaim és a barátnőm is ugyanilyen.
Simán megtehetné bármelyik hogy lefekszik aludni csütörtök este 10-11-kor, felébred reggel 6-8-kor és onnantól úgy viszi a következő 3 napját, ebben a ciklusban. Abszolút rajtuk múlik hogy 10-ig, délig, délután 2-ig szunyálnak és sokáig fentmaradnak előtte.
Szerintem normális ha valaki szeret szombaton lustálkodni kicsit, a gáz az, ha semmilyen formában nem képes ettől eltérni.
Próbáld rávenni, hogy menjen el aludni pénteken korábban, mert számodra sokat jelentene ha szombaton tudnátok egész napos programot csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!