Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal egy hónap mulva egy évesek leszünk. Ajándék ötletek?
Tudom szász ilyen kérdés van, de valahogy egyik se illik a barátomra.
Mindketten 15 évesek vagyunk. Szereti a motorokat, minden ami azzal kapcsolatos, egyébként gépésznek tanul, az elektronikai cuccokat nem igazán kedveli, tehát nem is az a tipikus "kocka". Kapott már ezüst medált amin a horoszkópja volt, fém karkötőt amibe bele van gravirozba a nevünk kezdőbetüje, közös képekből álló montázst.
Amit szeretne az ilyen motoros ruha kesztyü, de sajnos 15 évesen nincs annyi pénzem hogy ilyeneket vegyek neki.
Nemsokára születésnapja lesz, arra karórát és tortát kap.
Valentin napra tortát kap.
Ötleteim: Süti, mert annak mindig örül, habár nem tulzás hogy mindig mindenre sütök neki valamit?
A süti mellé este sztriptiz, habár nem igazán tudok táncolni.. De kéne valami maradandó is.
Nem tudom hogy egy közös kép a kispárnán nem túl nyálas? Főleg egy fiúnak?
Más sajnos nem jut eszembe
Köszönöm azoknak, akik normális választ adtak!
Csak azt nem tudom, hogy miért puffogtok, ha valaki századjára teszi fel ezt a kérdést mert egyikre se válaszoltok komolyan..tisztelet a kivételnek.
Sajnálom de még mindig nem Dóri vagyok..
Sajnálom, ha csalódni fogsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!