Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal egy hónap mulva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal egy hónap mulva egy évesek leszünk. Ajándék ötletek?

Figyelt kérdés

Tudom szász ilyen kérdés van, de valahogy egyik se illik a barátomra.

Mindketten 15 évesek vagyunk. Szereti a motorokat, minden ami azzal kapcsolatos, egyébként gépésznek tanul, az elektronikai cuccokat nem igazán kedveli, tehát nem is az a tipikus "kocka". Kapott már ezüst medált amin a horoszkópja volt, fém karkötőt amibe bele van gravirozba a nevünk kezdőbetüje, közös képekből álló montázst.

Amit szeretne az ilyen motoros ruha kesztyü, de sajnos 15 évesen nincs annyi pénzem hogy ilyeneket vegyek neki.

Nemsokára születésnapja lesz, arra karórát és tortát kap.

Valentin napra tortát kap.

Ötleteim: Süti, mert annak mindig örül, habár nem tulzás hogy mindig mindenre sütök neki valamit?

A süti mellé este sztriptiz, habár nem igazán tudok táncolni.. De kéne valami maradandó is.

Nem tudom hogy egy közös kép a kispárnán nem túl nyálas? Főleg egy fiúnak?

Más sajnos nem jut eszembe

2015. febr. 4. 22:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
LAAAAAAAAANY VAAAAAAAAAGY *-* 15 EEEVEEEES ES DORINAK HIIIVNAAAK
2015. febr. 4. 22:14
 2/16 anonim ***** válasza:
Engedd neki hogy az ánuszodba tegye ;) az tuti maradandó és sosem felejti el :P
2015. febr. 4. 22:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Sztiptiz helyett adj neki szexet annak jobban örülne hidd el
2015. febr. 4. 22:16
 4/16 anonim ***** válasza:

Egy élmény néha többet ér, mint egy tárgy.

A süti jó és menjetek el valahova ahova te viszed.

Mittudomén, valahova kirándulni, valami szép nyugis romantikus helyre,ami nincs messze.

2015. febr. 4. 22:16
 5/16 anonim ***** válasza:
szexeljetek bukósisakban :D
2015. febr. 4. 22:17
 6/16 anonim ***** válasza:
A párna a képpel szerintem jó ötlet ;). Vagy egy póló egy képpel :D. Az is cuki :)
2015. febr. 4. 22:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Esetleg anál helyett megpróbálhatod úgy leszopni ahogy még soha ;) jó bő nyállal
2015. febr. 4. 22:22
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem Dóri vagyok :D

öö már lefeküdtem vele, meg le is sz0ptam.

Anált nem szeretnék.

A többieknek meg köszönöm szépen!

2015. febr. 4. 22:25
 9/16 anonim ***** válasza:

Hát, van olyan 15 éves aki örülne egy párnának, van aki meg túl nyálasnak érezné. Én pl, akkor inkább egy csészének örültem volna.

A sztriptízhez meg nem kell, hogy tudjál táncolni, biztosan élvezni fogja. Ha a szexben akarsz adni valamit, akkor valószínű sejted, hogy miket szeretne kipróbálni, és választasz közülük egyet, ami neked a legszimpibb.

2015. febr. 4. 22:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem szeretnél anált????????????? Micsoda emberek vannak.....
2015. febr. 4. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!