Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nap hanyszor tudtok sexelni a parotokkal?
A kapcsolat elején mint a nyulak, akár 9x-10x is(!!!)
Évekkel később meg havi 1-2 alkalom.
A kapcsolat elején a F26 a L17 volt.
utso ennyire kioregedtetek?
Lehet megcsal sõt biztos . Tehat vagy oregseg vagy megcsalás
kérdező!
Tehát ha valaki nem szexel napi minimum 2 alkalommal akkor ott megcsalás van. hm...
Akkor a napi 14 óra fizikai és 15 óra szellemi munka után még este 9 után vagy hajnali 4:00-kor a 2 szexnek meg kell lennie. Oké,majd jelzem a páromnak. A minőség mindegy is. Nálunk hétvége az örömünnep amikor nem vagyunk a fáradtság miatt totál agyhalottak. Akkor van szex és annyiszor,ahányszor jól esik. Nem egy meghatározott szám alapján.
Nem kötekedésből, de hogy a toszomban lehet naponta 5-8 alkalommal szexelni? Senki nem jár iskolába vagy dolgozni, hogy egésznap ráérnek dugni?
Ha rendes munka- vagy iskolarendben van egy pár akkor leghamarabb 3 és 5 között haza érnek... s akkor azonnal elkezdik? Se háztartás, se hobbi, se kikapcsolódás? Plusz ha beleszámítjuk, hogy minimum 15-30 perc kell egy újabb erekcióhoz...tényleg nem értem, akár privátban is, de egy ilyen maratoni szexelő nagyvonalakban írja már le a napirendjét légyszi :D
Mi 29 évesek vagyunk, és hogy a kérdésre is válaszoljak napi 1-2 van az is inkább este, és inkább 1, de az mondjuk hosszú és tartalmas és tökéletesen kielégít minket.
Én voltam a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!