Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok, ti heti hányszor szoktatok találkozni párotokkal így nyáron?
Nem feltétlenül kevés, ez rajtatok múlik. Vannak akik olyan típusú emberek, hogy folyton egymással akarnak lenni, és vannak, akiknek szükségük van szabad térre, hogy kicsit a másik nélkül is lehessenek, tehát, hogy csúnyán fogalmazzak, ne lógjon a másik folyton a nyakán.
Persze az is fontos, hogy azon a 3 napon hány órát töltötök együtt, pl. 3 különálló napon találkoztok 2-3 órára, vagy 3 egybefüggő napot együtt töltötök. Szerintem az első verzió elég kevés, a második már jó.
Én a volt barátommal sosem osztottam be, hogy na most heti X napot fogunk találkozni, hanem amikor mindketten ráértünk találkoztunk. Egy egyetemre járunk, más szakra, de ha volt szabadidőnk hétköznap akkor találkoztunk, emellett gyakran hétvégén vagy hétköznap nála voltam 1-2 napon át (úgy, hogy ott is aludtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!