Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan exed, olyan volt szerelmed akit nem tudsz elfelejteni, habar sok ido telt el, tovabbleptel es sosem fordulnal vissza, de megis sokszor eszedbe jut es ugy erzed sosem tudod feledni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 22:07
11/15 anonim válasza:
Igen, van. De az első barátom nekem is az a kategória, hogy úristen, hogy állhattam vele szóba. De az első barátom nem az első szerelmem volt. A második barátom volt az első szerelmem, és nem is fogom sosem elfeledni őt. Azokat az igazi szerelmeket szerintem sosem feledjük el. Szerintem azért is van ez, mert bennünk van az, hogy milyen jó lett volna, ha ő is akarta volna, vagy ha működött volna. Az élet sokszor fáj...
12/15 anonim válasza:
Van. A részed volt egykor, hogy tudna igazi szerelmet elfeledni az ember.
13/15 anonim válasza:
Miért kéne elfelejteni? Hozzá tartozott az életedhez, általa is lettél olyan, amilyen vagy, hiszen hatással volt rád.
14/15 anonim válasza:
1.szerelmem.2003-2007:) 15évesek voltunk,mi voltunk a "gimi párja",és akármi is legyen,nekem ő mindig az első marad,még ha brutális véget is ért!Együtt nőttünk fel,és megtanultuk milyen is a szerelem.:O :)Ma is ha meglátom az utcán érzem a csókjait meg az érintését.:P Cicc/22
15/15 anonim válasza:
Egyik exemet sem tudom elfelejteni,mivel még nem találtál fel az emléktörlő készüléket...!Hülye kérdés,hülye válasz...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!