Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ragaszkodós típus vagyok. Egy független típussal hogyan kössünk kompromisszumot?
Nagyon nem értem ezt a dolgot... Én nagyon ragaszkodós típus vagyok. Akibe meg szerelmes vagyok, ő pedig ilyen független típus. És nem értem őt így meg :/ Mert ő is akarja, hogy legyen valami köztünk, érzem rajta (bár még nem vallottam meg a szerelmem neki, de éreztetem, és jött a visszajelzés, hogy itt lehet valami :) ).. csak gondolom elijesztem a ragaszkodásommal :/
nyilván, ha tényleg ő is akarja, akkor előbb-utóbb megbeszéljük ezt a dolgot, és ő is kompromisszumképes lesz, de nagyon nem értem. Nekem egy kapcsolat a ragaszkodásról szól, hogy egyfolytában együtt vagyunk, stb... De jól van! Én szeretem őt annyira, hogy meghagyjam neki a teret, és úgy érzem ezt meg is tettem!! De akkor miért elég neki heti 1 tali? Mindig hívom, meg minden... így sosem fogunk összejönni :/
Azt azért nem hiszem el, hogy ne vágyna szerelemre. Mindig írogatja ki az azzal kapcsolatos dolgait fb-re. És nem ismerkedik mással, ezt biztosra tudom!! Ő ráadásul tényleg az, aki könnyen ismerkedik... ha akarna valaki jobbal ismerkedni, megtenné. Mégis velem csinál programokat.
Egyértelmű nekem, hogy mi van itt!
Hogyan bírhatnám rá több találkozóra Őt?
Tehát tényleg még nem vehetek észre valamit, és úgy érzi elveszem a függetlenségét? :/
egyáltalán hogyan maradhat valaki független egy párkapcsolatban? (nyilván teljesen nem, de ennyit ő simán beáldozhatna, mert látom rajta, hogy akarja. Lehet ő is beáldozta már, csak félreértjük egymást? :/)
(bocsi, hogy hosszú lett :) )
Semmi konkrétat nem írtál. Kor/nem?? Rohadtul lényeges lenne ... Legalább a neme az illetőnek.
Az, hogy te úgy érzed ő is szeretné (ha fiú vagy ha lány) tök mellékes, mivel valószínűleg tévedsz. Ha független típus is, de érdekled és könnyen ismerkedő, akkor már együtt lennétek egy szenvedélyes kapcsolatban, bár nem szerintem pont nem jó párosítás a ragaszkodós, bújós meg a független, határozott típus.
Soha nem fogod jól érezni magad ilyen kapcsolatba!!!
Vagy elfogadod Őt ilyennek és lenyomod a saját torkodon vagy elereszted,mert megváltoztatni ezt nem lehet....
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!